• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Δεκτά έκανε το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών τα αιτήματα των ναυτιλιακών εταιριών της Καβάλας και της Θάσου. Τον Χειμώνα τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου θα είναι 2 από Δευτέρα έως Σάββατο ενώ δεν θα υπάρχει δρομολόγιο την Κυριακή. Ρόλο παίζει η διαδικασία ακινησίας κάθε πλοίου, στη διάρκεια του οποίου τα φέρι μποτ δεν θα αντικαθίστανται. Χθες το απόγευμα στο κεντρικό λιμάνι συνελήφθη άνδρας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικά. Λόγω κακοκαιρίας δεν πραγματοποιήθηκε το χθεσινό απογευματινό δρομολόγιο από Πρίνο προς Καβάλας. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια στην γραμμή της Κεραμωτής. Στρατιωτικοί ακόλουθοι της Αμερικάνικης πρεσβείας στην Αθήνα ήρθαν χθες στην Καβάλα. Είχαν ενημερωτικές συναντήσεις στο Λιμεναρχείο, τον ΟΛΚ και την ΧΧ Μεραρχία. Σύσκεψη για τα πλωτά LNG ανάμεσα στον Υπουργό Μανιάτη και τους επιχειρηματίες έγινε την Τρίτη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Εγκρίθηκε ο απολογισμός της ΕΛΜΕ Καβάλας στη χθεσινή τακτική συνέλευση. Στις 5 Νοέμβρη εκλογές, την ίδια μέρα δεν θα λειτουργήσουν Γυμνάσια και Λύκεια στο Νομό Καβάλας.

Με χρήματα της Ενεργειακής Αιγαίου θα επισκευαστούν και θα κυκλοφορήσουν πάλι τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Καβάλας. Το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Ωδείου έλαβε την πρώτη απόφαση στην μακρά διαδικασία που αφορά την πρόσληψη καθηγητών και καλλιτεχνικού διευθυντή. Στην Αθήνα βρίσκεται η Δήμαρχος Καβάλας. Θα έχει επαφές για το στρατόπεδο Ασημακοπούλου, τους παιδικούς σταθμούς και τον ΤΑΡ. Συνεδριάζει το μεσημέρι στην Κομοτηνή η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ. Ο Εμπορικός Σύλλογος στηρίζει το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την 1η Νοέμβρη στην Αθήνα. Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σχετικά με τις διαφορές στα ποσοστά αναπηρίας που απαιτούνται για συντάξεις αναπηρίας. Η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας αρχίζει τον καθιερωμένο έλεγχο μεταξύ των δικαιούχων διατροφικού επιδόματος.

Συνέντευξη τύπου για την επετειακή εκδήλωση των τοπικών φορέων τη Δευτέρα το απόγευμα στο Αμφιθέατρο θα δοθεί σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο. Χθες στο Λύκειο των Ελληνίδων μίλησε η λαογράφος Νέλλη Μελίδου Κεφαλά για τις παραδοσιακές ενδυμασίες στη Μακεδονία και τη Θράκη. 12 ιερές εικόνες δόθηκαν από τον ιερό ναό του Αγίου Παύλου στη διευθύντρια του 10ου δημοτικού σχολείου προκειμένου αυτές να τοποθετηθούν στις αίθουσες διδασκαλίας.

Δύσκολη νίκη της Ένωσης επί του Αετού χθες στην Αθήνα με σκορ 63-65. Με μία νίκη και μία ήττα άρχισαν χθες τα παιχνίδια τους οι Μικτές της ΕΠΣΚ. Απογευματινή η σημερινή προπόνηση για τους παίκτες του ΑΟΚ.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης