• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Εντός των προσεχών ημερών θα οριστικοποιηθεί και θα δημοσιοποιηθεί το κοινό ψήφισμα τοπικών φορέων και παραγόντων σχετικά με την ανάγκη αλλαγής όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Το ψήφισμα συμφωνήθηκε χθες σε σύσκεψη διάρκειας 1,5 ώρας. Οι βουλευτές Κλετσιώτης και Καλαντζής προτείνουν πορεία του αγωγού παράλληλη με τον αγωγό της ΔΕΠΑ. Ο Γιάννης Πασχαλίδης υποστηρίζει ότι επίκειται νέα συνάντηση για το θέμα με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη. «Πρέπει να συνεχιστεί η πίεση, να γίνει ακόμη και συλλαλητήριο πριν τις εκλογές» δηλώνει ο Λάζαρος Βασιλειάδης. Κατάλληλο για οικιακή χρήση είναι το νερό της Νικήσιανης, απαγόρευση για το νερό της Νέας Περάμου. Αυτά αναφέρει σε χθεσινή της ανακοίνωση η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας. Κανονικά έγινε το μάθημα χθες, στο ΕΠΑΛ Χρυσούπολης. Ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόδωρος θα επισκεφθεί την Καβάλα στα μέσα Μάη προκειμένου να τιμήσει την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου για το ιεραποστολικό της έργο στην Ουγκάντα.

Το Σάββατο το απόγευμα θα μιλήσει στην Καβάλα, στο ξενοδοχείο Γαλαξίας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Κώστας Μουσουρούλης. Στο Διοικητήριο και στο ΙΚΑ ήταν χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Τον Αμυγδαλεώνα επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Παππάς. Επισκέψεις στα ΚΑΠΗ συνεχίζει σήμερα ο Κωστής Σιμιτσής. Δεν συμμετείχε στην σύσκεψη για τον ΤΑΡ η Δήμητρα Τσανάκα. Τη διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ ΑΜ συνάντησε χθες το απόγευμα ο Χρήστος Ποτόλιας. Λειτουργεί από χθες το εκλογικό κέντρο της Συμπαράταξης Πολιτών στη πλατεία Καπνεργάτη.

Εκτάκτως συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Κείμενο με κριτική στους βουλευτές του Νομού έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Αρσονιάδης. Στην πόλη της Καβάλας έμειναν οι περισσότεροι από τους 500 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Luis Cristal που επισκέφθηκε χθες την Καβάλα. Ο Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε χθες τον ΕΛΓΑ Καβάλας όπου έμαθε ότι σπαρμένες πλημμυρισμένες εκτάσεις των Τεναγών μπορούν να αποζημιωθούν. Το ΠΑΜΕ Καβάλας ετοιμάζει πρωτομαγιάτικη εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας.

Το Δημοτικό Σχολείο Χρυσοχωρίου βραβεύτηκε από την ευρωπαϊκή ένωση για τη διαπολιτισμική κατανόηση. Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό που απευθύνεται σε μαθητές Λυκείων οργανώνει την Κυριακή ο Σύνδεσμος Φροντιστών Καβάλας. 6 ερασιτεχνικά σχήματα της πόλης θα εμφανιστούν στο «Αντιγόνη Βαλάκου» από τις 26 Απριλίου ως τις 6 Μάη, σε μια πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας.

Οι πολλές αλλαγές προπονητών έκαναν κακό στην ομάδα, δήλωσε χθες ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ Μάκης Γιαννίκογλου. Σήμερα η συνεδρίαση της διοίκησης της Φουτμπολ Λιγκ. Η Ένωση σκέφτεται το ματς στην Αμαλιάδα, το οποίο ζητά να καλυφθεί τηλεοπτικά από τη δημόσια τηλεόραση.

 

Διαβάστε επίσης