• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΝΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΝΗ 2014

Πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μία ακόμη σύσκεψη φορέων με θέμα το συλλαλητήριο της 3ης του Ιούλη σχετικά με το προτεινόμενο πλωτό LNG. Την Παρασκευή 4 Ιούλη η ΔΕΠΑ προσκάλεσε στα γραφεία της τοπικούς φορείς να τους ενημερώσει για την πρόταση της. Σήμερα το βράδυ ενημερώνονται για το συλλαλητήριο φορείς του Παγγαίου. Συνεχίστηκε χθες στη Δράμα η δίκη με κατηγορούμενο τον Ανδρέα Χτενά. Ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις τους οι μάρτυρες κατηγορίας. Δύο δικογραφίες σε βάρος 34χρονου σχηματίστηκαν χθες από την Ασφάλεια. Πρόκειται για γνωστό πρόσωπο που εξαπατά επαγγελματίες της πόλης προσποιούμενος ότι έχασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Ολοκληρώνεται το απόγευμα το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκάκι μαθητών. Στις πρώτες θέσεις σχολεία και μαθητές από την Ρωσία. Μετά από καταγγελία της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού το Λιμεναρχείο Καβάλας ζήτησε στοιχεία για το ωράριο εργασίας του πληρώματος του φέρι μποτ «Στ. Φιλιάγκος».

Τον Υπουργό Υγείας συνάντησε χθες στην Αθήνα ο Γιάννης Πασχαλίδης. Συζήτησαν τις ελλείψεις γιατρών στο ΠΕΔΥ Καβάλας. Εντός των ημερών θα αποφασίσει το ΚΚΕ Καβάλας αν θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για το πλωτό LNG.Χθες συμμετοχή στο συλλαλητήριο δήλωσαν η ΕΛΜΕ και η Θασιακή Ένωση Καβάλας. Η παράταξη μηχανικών ΟΡ.ΜΗ. πραγματοποίησε χθες το απόγευμα εκδήλωση για τους σεισμούς στη Κεφαλονιά. ΠΑΜΕ Καβάλας και Λαϊκές επιτροπές οργανώνουν τον Σεπτέμβρη δωρεάν φροντιστήρια για μαθητές λαϊκών οικογενειών. Νέοι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών θα γίνουν σήμερα στην επαρχία Νέστου. Χωρίς κλιματισμό συνεδριάζουν τα δικαστήρια στο δικαστικό μέγαρο της Καβάλας. Το σύστημα έχει βλάβη που δεν διορθώθηκε εδώ και έναν μήνα. Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις οδών στην συνοικία του Βύρωνα. Σύντομα επεκτείνονται στη Νέα Καρβάλη. Χθες στη Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων σε μια νέα συζήτηση για τα έργα που θα ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ.

Συνεχίζονται το απόγευμα οι εκδηλώσεις στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Στην παραλία παζάρι βιβλίου για την ενίσχυση του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Μεγάλη ταξιδιωτική ιστοσελίδα βράβευσε το Φρούριο της Καβάλας λόγω των θετικών σχολίων που έκαναν όσοι το επισκέφθηκαν στη διάρκεια του 2013. Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η συνάντηση χορευτικών συλλόγων του Δήμου Καβάλας. Αλλαγές στο πρόγραμμα του φεστιβάλ Φιλίππων προκαλεί η απόφαση του Εθνικού Θεάτρου να μην κάνει πρεμιέρα στο αρχαίο θέατρο η παράσταση «Ιππόλυτος».

Το αργότερο αύριο θα ανακοινώσουν συγκεκριμένα τα σχέδια τους για τον ΑΟΚ ο Αντώνης Αντωνίου και ο Σάββας Λαζαρίδης. Η ποδοσφαιρική ομάδα των δασκάλων του Νομού Καβάλας βρίσκεται στην Πρέβεζα για να συμμετάσχει σε πρωτάθλημα εκπαιδευτικών. Συνεχίζεται με συμμετοχή 60 παιδιών το προπονητικό καμπ μπάσκετ του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Οι συναντήσεις γίνονται κάθε απόγευμα στο γήπεδο μπάσκετ του πάρκου Φαλήρου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης