• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Την πραγματοποίηση της εκδήλωσης Λευκή Νύχτα την Παρασκευή 22 Μαΐου αποφάσισε χθες η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Αρχίζει αμέσως την προετοιμασία των δράσεων στο κέντρο της πόλης, συνεργαζόμενη με το Δήμο Καβάλας και άλλους τοπικούς φορείς. Ταυτόχρονα ο Εμπορικός Σύλλογος στηρίζει την πραγματοποίηση στην Καβάλα τον Ιούνιο του πανελλήνιου συνεδρίου συνταξιούχων ΤΕΒΕ. Στη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Το πρωί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έχει ραντεβού με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Την Δευτέρα στην Αθήνα σε ειδική εκδήλωση ο Δήμος Καβάλας προβάλει την υποψηφιότητα του Αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων προκειμένου αυτός να ενταχθεί στα μνημεία που προστατεύει η Ουνέσκο. Μετά τις χθεσινές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις αρχηγός ΓΕΣ τοποθετήθηκε ο Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης που είναι γεννημένος στο Κοκκινόχωμα. Δήμητρα Τσανάκα και Θόδωρος Μαρκόπουλος ανακοίνωσαν από κοινού χθες τη μη πραγματοποίηση φέτος του αεροπορικού σόου.

 

Κάμερα ασφαλείας που υπάρχει στην περιοχή κατέγραψε το περιστατικό εμπρησμού του αυτοκινήτου της Ντόρας Καλαντζή, τα ξημερώματα της Κ. Δευτέρας. Το υλικό εξετάζεται από την Αστυνομία. Επίσκεψη στις Κρηνίδες, Πολύστυλο, Δάτο, Λυδία πραγματοποίησε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ομάδα Καβαλιωτών καλεσμένη της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός βρέθηκε προ λίγων ημερών στα μεταλλεία της Χαλκιδικής όπου ξεναγήθηκε. Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης ζητά να εκλέξει το δημοτικό συμβούλιο Νέστου ο Περικλής Αμπεριάδης. Επιστολή με την οποία απαντά σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου της κ. Τσανάκα έδωσε στη δημοσιότητα χθες ο Κ. Σιμιτσής. Στελέχη της ΔΕΥΑΚ συναντήθηκαν χθες με την Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης, συζήτησαν θέματα αδειοδοτήσεων των γεωτρήσεων σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία. Βελτιώθηκαν τα οικονομικά του ιδρύματος Αγία Μαρίνα, ανακοίνωσε στη χθεσινή γενική συνέλευση ο πρόεδρος Σταύρος Πεταλωτής.

 

Αρχίζουν το βράδυ στο Αμφιθέατρο οι παραστάσεις του έργου «Αυτοί οι άσχημοι» από την ερασιτεχνική ομάδα Άνω Θρώσκω. Σήμερα δίνει συνέντευξη τύπου για την δική του παράσταση το ΔΗΠΕΘΕ. Κέρινο ομοίωμα του Οδυσσέα Ελύτη ολοκλήρωσε ο Θοδωρής Κοκκινίδης. Άρχισαν οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ της Παλιάς Καβάλας με συνάντηση των οργανωτών με τον Αντιδήμαρχο Δημοσθένη Τουλκίδη. Το 7ο Wood Wild Water θα γίνει 13 και 14 Ιουνίου.

 

Κανονικά θα διεξαχθούν την Κυριακή οι αναμετρήσεις της Γ’ Εθνικής γνωστοποιήθηκε από την Αθήνα. Τραυματίας στο Βυζάντιο ο τερματοφύλακας Σουμουλίδης. Ηττήθηκε στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ χθες η Ένωση.

 

 

Διαβάστε επίσης