• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013

Συζητήθηκε χθες στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής το θέμα του αγωγού ΤΑΡ. Οι βουλευτές Καβάλας Παναγιωτόπουλος, Πασχαλίδης, Κλειτσιώτης έθεσαν το θέμα των Τεναγών στον Υφυπουργό Ασημάκη Παπαγεωργίου που παρουσίασε νέο σενάριο. Σύμφωνα με αυτό ο αγωγός ΤΑΡ περνά από τα Τενάγη παράλληλα με τον υφιστάμενο αγωγό της ΔΕΠΑ. Τούτο σημαίνει ότι ο αγωγός ΤΑΡ ακολουθεί άλλη πορεία που αφορά τα Τενάγη αλλά περιοχή του Δήμου Παγγαίου. Διαφωνούν με την πρόταση τόσο οι αγρότες όσο και το ΤΕΕ ΑΜ. Η πρόσφατη κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές στο κτίριο του Τελωνείου Καβάλας. Η είσοδος στο οποίο χθες γίνονταν από παράπλευρη πόρτα. Κινδυνεύει με κατάργηση το ΣΔΟΕ Καβάλας, είπε στη χθεσινή συνέλευση των εφοριακών της Καβάλας και της Δράμας ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τρύφωνας Αλεξιάδης. Ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου αναφέρθηκε στη μεγάλη έλλειψη προσωπικού. Ενδιαφέρουσα εξέλιξη σημειώθηκε χθες στη δίκη της Κομοτηνής, για την υπόθεση των ληστειών τραπεζών. Ο κατηγορούμενος Αλέξης Στεφανίδης ομολόγησε τις πράξεις του κι υπέδειξε τους συνεργούς του. Οι απολογίες των κατηγορούμενων συνεχίζονται σήμερα. Κάμερες καταστημάτων στην οδό Ομονοίας δείχνουν καθαρά τον ληστή με την γλάστρα! Για τις αστυνομικές αρχές όμως το πρόσωπο είναι εντελώς άγνωστο. Χθες το πρωί και το απόγευμα συνελήφθησαν 4 άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις ναρκωτικών. Η μία εξ αυτών είναι και υπόθεση εμπορίας ηρωίνης.

 

Την Τρίτη το μεσημέρι το Τριμελές Καβάλας ανακοίνωσε την απόφαση του σε υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων. Καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 5 ετών τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Revoil Ευάγγελος Ρούσος. Θέμα με τους εκλέκτορες της ΟΝΝΕΔ υπάρχει στη ΝΔ Καβάλας κι αφορά τις εκλογές της Κυριακής για νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ. Καταγγέλλεται ότι οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ από τη Θάσο και το Νέστο δεν εξελέγησαν αλλά διορίστηκαν. Υποψήφιοι πρόεδροι οριστικά οι Κώστας Ευθυμιάδης και Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Τηλεοπτικοί αναμεταδότες στο Ορφάνι καταστράφηκαν ολοσχερώς χθες το πρωί όταν κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά στο σπιτάκι που αυτοί βρίσκονταν και λειτουργούσαν. Τρεις γιατροί είναι υποψήφιοι να συμμετάσχουν στο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου, εκπρόσωποι των 280 συναδέλφων τους που εργάζονται στο Νοσοκομείο. Πρόκειται για τους Ζεκερίδη- Παπαντωνίου Ιωαννίδη. Περισσότερες από 2.000 υπογραφές πολιτών συγκέντρωσε η Θασιακή Ένωση για το θέμα των μειωμένων δρομολογίων των φέρι μποτ.

 

Ο Άη Βασίλης επιστρέφει φέτος στη Νέα Καρβάλη αλλά για μία μέρα, την Δευτέρα 23 Δεκέμβρη. Αρχίζουν το μεσημέρι οι ορκωμοσίες αποφοίτων του ΤΕΙ. Συνέντευξη τύπου από την Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης με θέμα εκδήλωση για το Aids την Κυριακή στον Δημοτικό Κήπο. Επέστρεψαν χθες από τη Σερβία εκπρόσωποι του Νομού Καβάλας που πρόβαλαν τα τοπικά προϊόντα στην έκθεση του Βελιγραδίου.

 

Συμπληρώνεται το τιμ υπό τον Σίμο Ανθουλάκη στον ΑΟΚ. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Κώστας Τσανάκαλης και γυμναστής ο Γιάννης Κασκαμπανιώτης. Εκτός προπονήσεων οι τραυματίες Βαλεριάνος, Πρίτας και Καρλόπουλος. Διαιτητής στο ματς της Κυριακής με τον Τύρναβο ο Κοεμτζίδης από την Πιερία.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης