ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2015

Συναντήσεις με τους 4 δημάρχους του Νομού Καβάλας αρχίζουν σήμερα οι κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Το πρώτο ραντεβού σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο με την κ. Δήμητρα Τσανάκα. Το απόγευμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα παραστεί για να αποχαιρετήσει τους έως πρόσφατα συναδέλφους του ο Ηλίας Ιωαννίδης. Χθες Ιωαννίδης και Αλεξάνδρα Τσανάκα παρέστησαν στην εκδήλωση του κοινωνικού φαρμακείου- ιατρείου. Από χθες μοιράζει τρόφιμα στους δικαιούχους το κοινωνικό παντοπωλείο. Ρευματοκλοπή διάρκειας 3 ετών διαπίστωσε ο ΔΕΔΔΗΕ σε κατοικία στη συνοικία του Βύρωνα. Ο 47χρονος δράστης γλίτωσε το αυτόφωρο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Δύο πετυχημένες ημερίδες για τη νέα ΚΑΠ πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στη Θάσο από την Π.Ε. Καβάλας. Και στις δύο ομιλητής ήταν ο γεωπόνος Αθανάσιος Μπαντής. Την πίτα της έκοψε χθες το απόγευμα η διοίκηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Ξανθόπουλος- Φρατζεσκάκη, πρόεδροι των δύο δημοτικών σχολικών επιτροπών.

 

Αποχώρησε από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νέστου η παράταξη Σάββα Μιχαηλίδη. Μέχρι και αύριο το μεσημέρι κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της Ομοσπονδίας που θα γίνουν την Δευτέρα. Διάρρηξη σε κατάστημα της Χρυσούπολης τον περασμένο Δεκέμβρη εξιχνίασε η Αστυνομία. Με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος καταγγέλλει το διοικητή του Νοσοκομείου Χρήστο Κοπατσάρη. Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά συνάντηση με τον κ. Κοπατσάρη αλλά αυτός δεν ανταποκρίνεται. Με επιστολή της προς τον αρμόδιο υπουργού η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Γεροστεργίου ζητά να καταργηθεί το ΤΑΙΠΕΔ. Την πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα το τμήμα Καβάλας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Πιο όμορφο είναι το βράδυ το ξενοδοχείο Ωκεανίς λόγω του νέου εξωτερικού φωτισμού.

 

Εκδήλωση για τη βασιλόπιτα του 2015 και την απόδοση τιμής σε εθελοντές πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Π.Υ. Καβάλας. Τον Μάρτιο θα γίνει στην Καβάλα το σκακιστικό πρωτάθλημα για μαθητές δημοτικών σχολείων του Νομού. Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας οργανώνει σεμινάριο στο αρχαίο δράμα. Η παράσταση «Με δύναμη από τη Κηφισιά» του ΚΘΒΕ παρουσιάζεται στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.

 

Χωρίς προβλήματα ο ΑΟΚ «πέρασε» χθες από τη Καστοριά, την οποία νίκησε 5-0. Επωφελήθηκε της ισοπαλίας στη Δράμα, επανήλθε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με τον Πανσερραϊκό. 3-1 έχασε ο Ορφέας από τον Άρη. 3-2 έχασε στα Γιαννιτσά το Βυζάνιο. Ισοπαλία για τον Ακροπόταμο.

 

 

Διαβάστε επίσης