ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Κανονικά εκτελούνται από σήμερα το πρωί τα δρομολόγια των φέρι μποτ στις δύο γραμμές της Θάσου. Οι ναυτεργάτες ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στην πανελλαδική απεργία της ερχόμενης εβδομάδας. Δεκάδες φορτηγά παραμένουν στο λιμάνι της Καβάλας προκειμένου την Κυριακή –καλώς εχόντων των πραγμάτων- να ταξιδέψουν στην Λήμνο. Ο Στράτος Μακρογιαννίδης είναι από χθες ο νέος πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γιάννης Χαλεπιάδης. Τρία άτομα συνέλαβε χθες το Α.Τ. Χρυσούπολης επειδή ξεγέλασαν ηλικιωμένο κάτοικο Λεκάνης, από το πορτοφόλι του οποίου πήραν 800 ευρώ. Τα χρήματα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον ηλικιωμένο. 44χρονος από τη Θάσο συνελήφθη την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη αφού σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης μετά από καταγγελία συγγενικών του προσώπων βάση της οποίας το 2011 βίασε την κόρη του! Σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή. Χωρίς καθαριότητα θα είναι από αύριο δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες σε όλη την ΑΜΘ αφού ο διαγωνισμός σταμάτησε λόγω ενστάσεων. Προσωρινή λύση στο πρόβλημα προσπαθούν να βρουν οι υπηρεσίες του Εφετείου Θράκης. Λόγω συντήρησης του δικτύου θα υπάρξει διακοπή νερού σήμερα σε τμήμα της Κηπούπολης και της περιοχής πλησίον της Ιχθυόσκαλας.

 

Με πολύ κόσμο έγινε χθες η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του Κωστή Σιμιτσή, στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν 94 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Σήμερα ο Νίκος Ξανθόπουλος θα ανακοινώσει την συνεργασία του με την Δήμητρα Τσανάκα. Χωρίς εκπρόσωπο της Συμπαράταξης Πολιτών συνεδρίασε χθες η διαπαραταξιακή επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η πλευρά Βέρρου ζητά επιπλέον στοιχεία για τη λειτουργία του καταστήματος το προηγούμενο έτος. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ στον Ν. Καβάλας εξέδωσαν ανακοίνωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που απεργούν σήμερα και αύριο. Συνέντευξη τύπου δίνει το απόγευμα στα γραφεία των ΑΝΕΛ ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Τέρενς Κουίκ. Στο παρκινγκ της Ροδόπης θα μεταφερθεί προσωρινά τμήμα της λαϊκής αγοράς λόγω έργων στο παρκινγκ του Διοικητηρίου. Το Σάββατο γενική συνέλευση και εκλογές στο σωματείο συνταξιούχων ΤΕΒΕ. Η ψηφοφορία θα φθάσει και σε Χρυσούπολη- Ελευθερούπολη και θα τελειώσει την Τρίτη το μεσημέρι.

 

Για το 2ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής που θα γίνει αύριο και μεθαύριο στην Καβάλα δόθηκε χθες συνέντευξη τύπου. Η Νεολαία Εθελοντισμού κι Ανάπτυξης του Δήμου Καβάλας δίνει συνέντευξη τύπου για τον καθαρισμό του δάσους της Παναγούδας την Κυριακή το πρωί. Αύριο έχει πρεμιέρα η νέα παράσταση της θεατρικής μηχανής «Πειραματόζωα».

 

Σήμερα οι ομάδες της Β’ Εθνικής καταθέτουν στην ΕΠΟ την πρόταση τους για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η υπόθεση θα κριθεί το επόμενο 15νθήμερο. Φιλικά παιχνίδια με κοινωνικό χαρακτήρα θα παίξουν οι βετεράνοι του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης