• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Το προτεινόμενο από την ΔΕΠΑ LNG στο κόλπο της Καβάλας ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν στη Ντόχα οι κυβερνήσεις του Κατάρ και της Βουλγαρίας. Αυτό προκύπτει από τηλεγράφημα του ΑΠΕ που κάλυψε αναλυτικά την συνάντηση εκπροσώπων των δύο κρατών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Βουλγαρία προέτρεψε την κυβέρνηση του Κατάρ να εμπλακεί στο σχέδιο της Καβάλας για να γίνεται ομαλότερα η προμήθεια φυσικού αερίου της Βαλκανικής ενδοχώρας. Μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στο κάτω Νοσοκομείο, στην παλιά ΜΕΘ. Αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά από την Π.Υ. Καβάλας. Λόγω βλάβης σημειώθηκε διακοπή ρεύματος σε αρκετές συνοικίες της πόλης σήμερα τα ξημερώματα. Ο γιατρός Θόδωρος Μπόνος ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητα του για το Δήμο Παγγαίου. Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πιθανό να τον στηρίξει και η τοπική ΔΗΜΑΡ. Στο πλαίσιο της συμφωνίας που επετεύχθη πριν από τις γιορτές η εταιρία Δήμητρα πληρώθηκε χθες από την Καβάλα Όιλ. Αμέσως μετά πλήρωσε τους πρώην εργαζομένους της. Προθεσμία για να απολογηθούν αύριο πήραν από τον ανακριτή οι δύο αντιεξουσιαστές. Αρνούνται οποιαδήποτε ανάμιξη στα επεισόδια του Δημοτικού Κήπου. Το απόγευμα νέα συνάντηση προετοιμασίας τοπικών φορέων για το συλλαλητήριο της 9ης Φεβρουαρίου που θα γίνει λόγω ΤΑΡ στη Λυδία.

 

Εργαζόμενοι του Δήμου Νέστου -μέσω του προγράμματος Κοινωφελής Εργασίας- διαμαρτύρονται επειδή ο ΟΑΕΔ αργεί να τους πληρώσει. Αναρμόδιο δηλώνει το Υπουργείο Ναυτιλίας στο θέμα του λιμανιού των Σφαγείων. Προτρέπει τον Δήμο Καβάλας που διεκδικεί το λιμάνι να απευθυνθεί στο Υπουργείο Οικονομικών. Παραιτήθηκε από μέλος του τοπικού συμβουλίου ο Κώστας Ποδάρας. Αποχώρησε από την παράταξη Σιμιτσή. 6 είναι οι επικουρικοί εργαζόμενοι που για 12 μήνες θα απασχοληθούν στο Νοσοκομείο. Πρόκειται για νοσηλευτές, έναν φυσικοθεραπευτή και 3 διοικητικούς. Συνέχισε χθες τις επισκέψεις του στις δημοτικές υπηρεσίες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Επαφές στον πρώην δήμο Φιλίππων έχει η Δήμητρα Τσανάκα. Την Δευτέρα εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τις ευρωεκλογές. Κλειστή είναι από χθες η κάθοδος προς τον Άγιο Λουκά στο δρόμο του νέου Νοσοκομείου. Χωρίς αποτέλεσμα χθεσινή συνάντηση στη Νέα Πέραμο ανάμεσα στους Φιλόσογλου- Αναστασιάδη. Ο διοικητής του Νοσοκομείου Χρήστος Κοπατσάρης συνάντησε χθες τον εκπρόσωπο της Καβάλα Όιλ Δημήτρη Γόντικα. Συζήτησαν τη βοήθεια της εταιρίας στα μέτρα που θα ληφθούν για τη προστασία του κτιρίου του κάτω Νοσοκομείου.

 

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου συναντά το μεσημέρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Δεν λειτουργούν σήμερα τα σχολεία λόγω της γιορτής των 3 Ιεραρχών. Το πρωί δοξολογία στον ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου. Η θεατρική παράσταση «Οι άγγελοι των λυγμών» της Μαρίας Καραβία παρουσιάζεται την Κυριακή στην Ελευθερούπολη.

 

Αύριο θα συνεδριάσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ, χθες επέστρεψε στη Καβάλα ο Βλάσης Τσάκας. Τραυματίας κι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Πιερικό ο αμυντικός Χόρτσας. Ο διαιτητής Αγγελάκης από τη Θεσσαλονίκη σφυρίζει το κυριακάτικο παιχνίδι. Μετά τη Λέσχη Φιλάθλων που έκοψε βασιλόπιτα χθες, σήμερα σειρά έχει ο ερασιτέχνης ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης