• 5 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΗ 2013

Στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών των Ελευθερών αναζητά η Αστυνομία την 13χρονη Χριστίνα Κρασσά η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Σπάτα την περασμένη Κυριακή. Η ανήλικη φέρεται να κρύβεται, παρέα με φίλο της. Εντοπίστηκε από την χρήση του κινητού της τηλεφώνου. Οι έρευνες στην περιοχή των Λουτρών συνεχίστηκαν χθες για δεύτερη μέρα. Αιφνιδιαστικό έλεγχο στους χώρους του γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη» έκαναν χθες εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Υγείας. Σχετική παραγγελία έδωσε η Εισαγγελία Καβάλας. Κατά πληροφορίες ο έλεγχος έδειξε ότι σε κοινόχρηστους χώρους και τουαλέτες του γηπέδου υπάρχει θέμα καθαριότητας και προστασίας της δημόσιας υγείας. Θύμα χάκερ έπεσε επιχείρηση εξαγωγής μαρμάρων από τη Χρυσούπολη. Πούλησε μάρμαρα σε δύο πελάτες της αλλά τα χρήματα από την πώληση μπήκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του χάκερ. Ηλεκτρονική γίνεται η εφημερίδα του Επιμελητηρίου. Αιτία το υψηλό κόστος εκτύπωσης και ταχυδρομικής της αποστολής. Το βράδυ φθάνει στη Θάσο ο Γερμανός Υφυπουργός Φούχτελ. Την Δευτέρα 10 Ιουνίου δημοπρατεί δεύτερη φορά το Διόνυσο ο Δήμος Καβάλας. Δικάζεται αύριο στο Τριμελές Καβάλας ο Θόδωρος Καλλιοντζής. Κατηγορείται για μη υποβολή δήλωση πόθεν έσχες κατ’ εξακολούθηση και υποβολή ανακριβούς δήλωσης το 2010.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκος. Σε βάρος του κυκλοφορεί συκοφαντικό κι ανώνυμο e mail. Το απόγευμα στον Δημοτικό Κήπο διαμαρτυρία των συνταξιούχων για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι. Προχωρούν ικανοποιητικά στην συνοικία της Παναγίας οι ιδιωτικές συνδέσεις με το νέο δίκτυο ύδρευσης. Ίδια διαδικασία ολοκληρώνεται στους Φιλίππους. 72χρονος από τη Θάσο πέθανε προχθές βράδυ μέσα στο φέρι μποτ που τον έφερνε επειγόντως από τον Πρίνο στο Νοσοκομείο. Την Κυριακή 9 Ιουνίου εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Ημερίδα οργανώνει τη Δευτέρα το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ στη Καβάλα για την διαχείριση των απορριμμάτων. Αύριο το απόγευμα εκδήλωση του ίδιου κόμματος στη πλατεία Καπνεργάτη για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. Από αύριο ο ΕΛΓΑ αποζημιώνει τους αγρότες και του Νομού Καβάλας για ζημιές των ετών 2012-2013. Αναφορά για τη λειτουργία του ΕΚΑΒ Καβάλας όπου δεν υπάρχουν τόσο ασθενοφόρα όσο και προσωπικό έκανε στον αρμόδιο Υπουργό ο Γιώργος Καλαντζής.

 

Ο πρόεδρος του σωματείου Διάζωμα- πρώην Υπουργός Σταύρος Μπένος- περιοδεύει σήμερα στο αρχαίο θέατρο Θάσου αλλά και σε αυτό των Φιλίππων. Ο καβαλιώτης στη καταγωγή πρώην βουλευτής Γιάννης Βούρος είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ. Στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» στις 9 το βράδυ θεατρική παράσταση από το ερασιτεχνικό σχήμα Ενσάρκωση.

 

«Αποχωρώ από τον ΑΟΚ στο τέλος Ιουνίου ότι κι αν γίνει» δηλώνει ο Γιώργος Τσοκτουρίδης. Ενδιαφέρον να ασχοληθεί με την ομάδα από τον Παναγιώτη Γεωρμπαλίδη. Στην Εθνική ομάδα μπάσκετ νέων ανδρών κλήθηκε ο Πέτρος Βελισσαρίου της Ένωσης. Η συμμετοχή του αφορά την προετοιμασία και τους αγώνες στην Εσθονία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Ιούλιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης