• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014

Ισχυρό «όχι» στις αλλαγές στο κώδικα πολιτικής δικονομίας που προωθεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης είπαν με τη συμμετοχή τους και την ψήφο τους στο διήμερο δημοψήφισμα οι δικηγόροι της Καβάλας. Ζητούν επίσης αποχή διαρκείας. Χθες το απόγευμα η παράταξη ΔΗΣΚ κέρδισε τις εκλογές στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ εξασφαλίζοντας 4 έδρες στο νέο συμβούλιο. Εκλογές έγιναν χθες στη διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Ανατολικής Μακεδονίας. Πρώτος σε σταυρούς ο Κώστας Παπακωνσταντίνου. Νέα διοίκηση εξέλεξε χθες το απόγευμα και ο σύλλογος Τριτέκνων Νομού Καβάλας. Έκτακτη γενική συνέλευση ενημερωτικού χαρακτήρα κάνουν το μεσημέρι στο εργοστάσιο οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Τους οφείλονται τρία 15νθήμερα, στους περισσότερους και το επίδομα άδειας. Στο Αυτόφωρο θα οδηγηθεί σήμερα 26χρονος από την Καβάλα. Κατηγορείται ότι μπήκε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών και πήρε από γυναικεία τσάντα 500 ευρώ. Την Τρίτη ήταν στην Καβάλα στέλεχος του κόμματος «Το Ποτάμι» κι αξιολόγησε 17 ενδιαφερόμενους που ζήτησαν να είναι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας.

 

Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ κάνει το πρωί το ΠΑΜΕ Καβάλας. Το μεσημέρι συνεδριάζει η τουριστική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Λιγότερα χρήματα για τον ΕΝΦΙΑ θα πληρώσει ο Δήμος Καβάλας, ανακοίνωσε χθες ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημοσθένης Τουλκίδης. Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας για τα επιπλέον διόδια στην Εγνατία οδό έστειλαν στον Υπουργό Χρυσοχοίδη το Επιμελητήριο και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών. Πρόστιμο 8.000 ευρώ επέβαλε ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος σε λατομική επιχείρηση της Θάσου για παραβίαση των όρων λειτουργίας κι υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Για την χθεσινή μέρα των ΑμΕΑ έγινε διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα δόθηκε θεατρική παράσταση από τα παιδιά του Θεραπευτηρίου της Ελευθερούπολης. Ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης συνάντηση τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρη Κουκουλόπουλο που του ανακοίνωσε ότι οι επιδοτήσεις στους κτηνοτρόφους της Καβάλας θα πληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα.

 

Εγκαταστάθηκαν στην Κεντρική Πλατεία τα σπιτάκια που θα συμβάλουν στη δημιουργία Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν την Τρίτη το απόγευμα. Η Θουκιδίδειος Ακαδημία ετοιμάζει διαγωνισμό αρχαίων ελληνικών για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου. Μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, συνάντησαν τη Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα.

 

Στο πλάνο του προπονητή του ΑΟΚ για το ματς με τους Αμπελόκηπους βρίσκεται ο Βασίλης Γαβριηλίδης, του οποίου η τιμωρία έληξε. Μένει προπονητής του Βυζαντίου ο Διονύσης Μουτάκης. Από στατιστικής πλευράς στα έως τώρα ματς της Α2 ξεχωρίζουν οι Χαρισμίδης και Κατσαρές για τις επιδόσεις τους στα κλεψίματα και τις τάπες.

 

Διαβάστε επίσης