ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΗ 2013

Αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς τοποθέτησαν άγνωστοι χθες βράδυ σε παρκαρισμένα οχήματα της Π.Ε. Καβάλας, στην πυλωτή του Διοικητηρίου. Οι εκρήξεις ήταν πολύ δυνατές κι φωτιά προκάλεσε ζημιές στο λεωφορείο της Π.Ε. Καβάλας και σε ένα επιβατικό όχημα. Τρίτος εκρηκτικός μηχανισμός δεν ενεργοποιήθηκε, βρέθηκε στον τόπο του γεγονότος. Μικρές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου, ο νυχτοφύλακας του οποίου είχε αποχωρήσει στις 10 το βράδυ. Τρία οχήματα της Π.Υ. Καβάλας απέτρεψαν την επέκταση της φωτιάς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς θα υπογράψει σήμερα απόφαση με την οποία θα επιτρέπεται η κολύμβηση στην πλαζ Περιγιαλίου. Αναλύσεις στο νερό της θάλασσας έδειξαν ότι η περιοχή καθάρισε, μετά τη διαρροή λυμάτων την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Χρήστος Γλάνος εξελέγη χθες γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας με αναπληρωτή του τον Κώστα Μελισιανό. Ένα μέλος της επιτροπής διαφώνησε με τη διαδικασία κι αποχώρησε από τη συνεδρίαση. Παρουσία του Άρη Γιαννακίδη, του Κωστή Σιμιτσή και του Χρήστου Ηλιάδη θα υπογραφεί αύριο η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο των πλωτών εξεδρών. Το έργο θα ολοκληρωθεί την Άνοιξη του 2014. Δεν ελπίζει σε λύση του προβλήματος με τις επιτροπές ΚΕΠΑ του ΕΟΠΥΥ Καβάλας ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ. Σήμερα όλοι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ Καβάλας εκπαιδεύονται σε θέματα λειτουργίας των επιτροπών.

 

Αντίθετο είναι το ΚΑΣ στην πραγματοποίηση συναυλίας με τον Γιώργο Νταλάρα και την Γλυκερία στις 24 Ιουλίου στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων. Η συναυλία που ίσως γίνει στο Φρούριο, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Ποσότητα χασίς 20 κιλών βρήκε και κατέσχεσε προσωπικό του Λιμεναρχείου Καβάλας σε 4 σπίτια στη Θεσσαλονίκη. Όλα άρχισαν μετά από έλεγχο σε άνδρα 30 ετών που επρόκειτο να ταξιδέψει από την Καβάλα προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος συναντήθηκε χθες ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Αναβλήθηκε για τον Νοέμβρη δίκη 9 αγροτών λόγω της συμμετοχής τους στις τοπικές κινητοποιήσεις του 2009. Επισκέψεις στους παιδικούς σταθμούς άρχισε χθες ο Κωστής Σιμιτσής. Πολλοί είναι αυτοί που διαφωνούν με τη πεζοδρόμηση τμήματος της οδού Δοϊράνης. Απειλούν με προσφυγή στη δικαιοσύνη. Ανακοίνωση κατά του πλωτού LNG που προτείνει η ΔΕΠΑ εξέδωσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας σημειώνει ότι από τη Δευτέρα θα καλύπτει και τη περιοχή της Τούζλας. Αυτό- αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωση- αποδυναμώνει την εξυπηρέτηση περιστατικών στην πόλη και τον υπόλοιπο νομό.

 

Παρουσιάζονται σήμερα το πρωί σε εκδήλωση τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΤΕΙ. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για την παράσταση Ειρήνη του ΚΒΘΕ. Στη συνέντευξη θα παραστεί ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής πρώην βουλευτής Γιάννης Βούρος. Θέατρο το βράδυ στο δάσος της Παναγούδας. Θα παρουσιαστεί το έργο «Λέγκω, η ατιμασμένη κόρη». Στην παραλία εκδήλωση με την φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας. Το απόγευμα το Οικολογικό Στέκι μοιράζει φυτά στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Χωρίς συμφωνία έγινε χθες το μεσημέρι συνάντηση του ενδιαφερόμενου να αγοράσει τον ΑΟΚ με τη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ. Έτσι το ενδεχόμενο αλλαγής μεγαλομετόχου απομακρύνεται. Αν στον ΑΟΚ δεν υπάρξει διοικητική αλλαγή τότε θα μείνει στη θέση του ο Γιώργος Τσοκτουρίδης με υπεύθυνο τεχνικό διευθυντή τον Βαγγέλη Γούτη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης