• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

Στη Θάσο συνεδρίασε χθες το απόγευμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Συζήτησε θέματα που αφορούν τον τουρισμό, την ετοιμότητα και τις υποδομές του νησιού. Άκουσε τις απόψεις του Δημάρχου Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουήλ, ενημερώθηκε για τη προετοιμασία της έκθεσης η οποία θα γίνει στο τέλος του μήνα. Ο Άγγελος Τσατσούλης δήλωσε στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, ότι αν το Εκθεσιακό Κέντρο δεν παραχωρηθεί στο Επιμελητήριο τότε το 2014 η έκθεση θα οργανωθεί σε άλλο χώρο. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας κατήγγειλε χθες βράδυ στο Λιμεναρχείο τη λειτουργία αγοράς στη παραλία με αφορμή εκδηλώσεις του 1ου φεστιβάλ Ελληνοβουλγαρικής Φιλίας. Σύμφωνος με τη καταγγελία και ο ΟΛΚ. «Παραχωρήσαμε σε σύλλογο περίπτερα για εκδηλώσεις και όχι για πώληση μικροαντικειμένων» υποστήριξε επίσης χθες βράδυ ο αντιδήμαρχος Χριστόδουλος Μιχαλάκης. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι ο υπεύθυνος του Τζάμπο στον Αμυγδαλεώνα πρέπει να προσκομίσει στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας την άδεια λειτουργίας του καταστήματος. Αυτό συμφωνήθηκε στη διάρκεια ελέγχου που έγινε χθες. Την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη θα γίνει η έκτακτη συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου με θέμα τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Αυτή την εισήγηση θα κάνει στη σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης ο πρόεδρος Βασίλης Λεμονίδης.

 

Φωτιά σε βραχώδη έκταση κοντά στο Λιμένα Θάσου εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι. Αντιμετωπίστηκε άμεσα από την Π.Υ. Σήμερα επαναλαμβάνει τη συνεδρίαση της η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Καβάλας. Ενημερώνεται για το νέο προϋπολογισμό του Δήμου, που μαζί με τα ευρωπαϊκά προγράμματα φθάνει στο ποσό των 70 εκ ευρώ. 66χρονος επιχειρηματίας από το Δήμο Παγγαίου συνελήφθη χθες λόγω χρεών στο δημόσιο. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η Συμπαράταξη Πολιτών. Το απόγευμα σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα συζητηθεί το τεχνικό πρόγραμμα έργων του 2014. Σε εξέλιξη η προανάκριση της Π.Υ. για την φωτιά στα σπίτια του Βύρωνα. Καθαρίζονται οι δύο κατοικίες με προσωπικό του Δήμου Καβάλας. Για την έλλειψη προσωπικού στα τελωνεία Προμαχώνα και Εξοχής κατέθεσε ερώτηση ο Γιάννης Πασχαλίδης. Στάση εργασίας 9 με 12 και σήμερα από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

 

Η φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας πέρασε χθες από τη Καβάλα. Μεγάλη συμμετοχή πολιτών κάθε ηλικίας στη λαμπαδηδρομία. Εκδηλώσεις στη παραλιακή οδό οργανώνει Σάββατο και Κυριακή ο σύλλογος Θέατρο των Πολιτών. Το Σάββατο στην αυλή του 11ου δημοτικού σχολείου η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου κατοίκων Ποταμουδίων.

 

Ισόπαλος 0-0 ήρθε χθες το απόγευμα ο ΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι με τον Φωστήρα. Φάνηκε ότι η ομάδα θέλει μεταγραφική ενίσχυση αλλά και πίστωση χρόνου. Σήμερα στην Αθήνα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Σε άλλο φιλικό ματς που έγινε χθες Βυζάντιο- Εθνικός Γαζώρου 0-0.

 

 

 

Διαβάστε επίσης