ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Παραμένει το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις των συμβασιούχων εργαζόμενων της ΒΦΛ με τον υπεύθυνο της εταιρίας που πρόκειται να τους επαναπροσλάβει. Ούτε χθες υπήρξε συμφωνία στη μεταξύ των δύο πλευρών συνάντηση. Στάση εργασίας κι απεργία ζητούν οι συμβασιούχοι από τη διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων. Πληρώθηκαν χθες οι μόνιμοι εργαζόμενοι. Πρόσκληση στους Τζάρα- Μπεχράκη να έρθουν στο εργοστάσιο για μια εφ όλης της ύλης συζήτηση απεύθυνε το σωματείο. 79χρονος από τον Πλατανότοπο είναι αγνοούμενος από το μεσημέρι της Τρίτης. Δεν πήγε σε σπίτι φίλου του στο Ποδοχώρι, χθες άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο Δήμος Παγγαίου διεκδικεί το κτίριο της Στρατιωτικής Λέσχης στο κέντρο της Ελευθερούπολης, έγινε γνωστό χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Παρακολουθεί επίσης τις εξελίξεις για τα Λουτρά των Ελευθερών. Νέος χρέος του Δήμου Παγγαίου στην εφορία 20.000 ευρώ από απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας δημοτικών οχημάτων. Αν και δεν είναι βουλευτής ο Γιάννης Πασχαλίδης συνάντησε χθες τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας κ. Κουράκη. Παραιτήθηκε από μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ ΑΜ η βουλευτής Αλεξάνδρα Τσανάκα.

Αναβλήθηκε για τις 12 Φεβρουαρίου η δίκη των δύο αντιεξουσιαστών. Χθες λόγω της ίδιας δίκης εφαρμόστηκαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από τον Δημοτικό Κήπο ως το Δικαστικό Μέγαρο. Οι χαμένες διδακτικές ώρες λόγω καταλήψεων θα αναπληρωθούν στα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού με μάθημα την εβδομάδα αμέσως μετά το Πάσχα. Ομαλά εξελίσσεται ο διαγωνισμός της Περιφέρειας ΑΜΘ για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Εκδήλωση για το κυκλοφοριακό της Καβάλας θα οργανώσει αρχές Μαρτίου το κόμμα Ποτάμι. Στο Δήμο Θάσου θα βρίσκεται αύριο ο πρόεδρος της ΠΕΔ Βαγγέλης Λαμπάκης. Απολογισμό και του τοπικού αποτελέσματος έκανε σε χθεσινή εκδήλωση το ΚΚΕ Καβάλας. Αναβλήθηκε για τον Ιούνιο η εκδίκαση στο ΣτΕ της προσφυγής των τοπικών φορέων για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ. Ικανοποιημένη από την εξέλιξη η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Γεροστεργίου.

Σήμερα το πρωί κόβει την πίτα του στην αίθουσα συνελεύσεων του ΕΥΚ το σωματείο των Συνταξιούχων ΙΚΑ. Το μεσημέρι κόβει πίτα η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας. Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα η Θουκυδίδειος Ακαδημία με θέμα διαγωνισμό αρχαίων ελληνικών που οργανώνει σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Συναντώνται το μεσημέρι του Σαββάτου στην «Καβαλιώτισσα» απόφοιτοι Γυμνασίων αρρένων θηλέων του 1970. Την Κυριακή το πρωί στην Παλιά Καβάλα ο 2ος ορεινός αγώνας δρόμου. Πάνω από 250 οι συμμετοχές.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι ο νέος προπονητής του ΑΟΚ. Παρουσιάστηκε χθες σε συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές. Ο διαιτητής Φωτιάς από την Πέλλα σφυρίζει το ματς της Κυριακής στη Δράμα. Ούτε χθες βρήκε νέο προπονητή ο Ορφέας. Η Ένωση έχασε χθες στη Δράμα, σε φιλικό ματς με τον ΚΑΟΔ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης