• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΓΕΝΑΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΓΕΝΑΡΗ 2016

Με καλό σχετικά καιρό και αρκετό κόσμο έγινε χθες σε όλο το Νομό Καβάλας ο αγιασμός των υδάτων. Στην Καβάλα την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ. Στην Καλαμίτσα έκοψαν την πίτα τους οι Χειμερινοί Κολυμβητές τιμώντας μαθητή Γ’ τάξης του 6ου Γυμνασίου που πρόσφατα εντάχθηκε στην ομάδα τους.

 

«Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρεί παράνομη την επιδότηση εργασίας κι εξ αυτού του λόγου το ελληνικό κράτος δεν την πληρώνει» δήλωσε χθες ο Τέρενς Κουίκ. Έντονη αντίδραση των Επιμελητηρίων που θεωρούν τον ισχυρισμό όχι αληθινό. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε ανοιχτή την εκλογική διαδικασία της Κυριακής στη ΝΔ. Αναγνώρισε μικρό προβάδισμα στον κ. Μεϊμαράκη. Ανοιχτή επιστολή στους 3 κυβερνητικούς βουλευτές έστειλε ο αγρότης πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέας Περάμου κ. Μάκης Ζουμπλιός. Τους ζητά να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τους αγρότες. Την Τρίτη οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην Ελευθερούπολη, σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη. Περίπου 200 πρόσφυγες ήρθαν χθες το απόγευμα στο λιμάνι με το πλοίο της γραμμής. Διαψεύδει η ΒΦΛ ότι κινδυνεύει να μείνει χωρίς αέριο. Σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις για την ΔΕΠΑ επί παλαιών χρεών, στα οποία υπάρχουν υπέρογκοι τόκοι.

 

Ξεκαθαρίζει εντός του μήνα η ενοικίαση από το Δήμο του κτιρίου του ΝΟΚ για τη λειτουργία του δημοτικού ναυτικού μουσείου. Σήμερα το πρωί θα παραδώσουν τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο σύλλογοι της πόλης. Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου η 11η Αλφαβητοπαρέλαση. Απομακρύνθηκε από τον Δημοτικό Κήπο η Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Σύσκεψη για τις κινητοποιήσεις λόγω του ασφαλιστικού νομοσχεδίου οργανώνει το ΠΑΜΕ. Η οργάνωση ΑΝΕΛΛ Καβάλας έκοψε χθες την πίτα της, παρουσία του Τέρενς Κουίκ. Υπέρ της συνέχισης του έργου στην οδό Βενιζέλου και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης. Υπέρ της υποψηφιότητας Μητσοτάκη ο πρώην Δήμαρχος Ελευθερών Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Εκτάκτως συνεδριάζει αύριο το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Θάσου για το Γενικό Πολεοδομικό.

 

Την Κυριακή το απόγευμα κόβει την πίτα του το Λύκειο των Ελληνίδων. Το Σάββατο στο Εγνατία Παλλάς ο σύλλογος των Θεσσαλών. Η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου «Ο Φόβος» δύο βράδια την ερχόμενη εβδομάδα στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Μεγάλη επιτυχία σημείωσε χθες στη Νικήσιανη η αναβίωση του εθίμου του Αράπη.

 

Στην Αθήνα θα γίνει η κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη που πέθανε χθες τα ξημερώματα λόγω καρδιολογικών προβλημάτων. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του έστειλαν ο ΑΟΚ και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Κοντά στην απόκτηση του Λίτσκα και του Αλιατίδη είναι η ομάδα μας. Αύριο Παρασκευή ο χορός του Νέστου. Την πίτα του έκοψε χθες ο ΝΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης