• 4 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Νέα επιστολή, τρίτη σε διάστημα 6 περίπου μηνών, έστειλαν στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ οι εργαζόμενοι της Καβάλας ζητώντας γιατρούς για τα ασθενοφόρα. Κατηγορούν την διευθύντρια τους ότι υποβαθμίζει το θέμα, ζητούν παρέμβαση και βοήθεια και από τους βουλευτές του Νομού Καβάλας. Την Μουσθένη επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης όπου είχε συνάντηση με τους αγρότες για το αρδευτικό της Πιερίας Κοιλάδας. Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Διοικητήριο. Ο Αρχέλαος Γρανάς επισκέφθηκε το έργο επέκτασης του προσήνεμου μόλου του κεντρικού λιμανιού. Διαπίστωσε καθυστέρηση λόγω έλλειψης φυσικών ογκόλιθων. Θα επιδιωχθεί τέτοιοι να μεταφερθούν στο έργο από τη Λυδία και το Ακροβούνι. Αναβλήθηκε για τις 2 Δεκέμβρη η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την δολοφονία του Τριαντάφυλλου Κουκούδη. Ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υπέγραψε χθες σχέδιο προεδρικού διατάγματος με το οποίο η Καβάλα γίνεται έδρα της Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης του Λιμενικού Σώματος. Αθωώθηκε χθες στο Μονομελές Καβάλας ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης για υπόθεση έλλειψης γιατρού και τεχνικού ασφαλείας σε κτίριο δημοτικών υπηρεσιών στη Νέα Πέραμο.

 

«Πνιγμένη» στα σκουπίδια είναι η Θάσος λόγω μη μεταφοράς τους στον σκουπιδότοπο της Καβάλας. Διακόπηκε η αποκομιδή, κρίσιμη συνάντηση σήμερα το πρωί στο γραφείο του Εισαγγελέα. Κοπή βασιλόπιτας το απόγευμα στη πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για το 2014. Την Δευτέρα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή. 16 νέοι κτηνοτρόφοι από το Νομό Καβάλας εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε την περίοδο των εορτών. Χωρίς προβλήματα επαναλειτούργησαν χθες τα σχολεία του Δήμου Καβάλας. Εξασφαλισμένη η τροφοδοσία τους με πετρέλαιο θέρμανσης ως την Άνοιξη. Σε εκδήλωση του ΚΚΕ Δράμας θα μιλήσει ο Δήμος Ζαχαριάδης. Κοπή πίτας και γενική συνέλευση την Κυριακή το πρωί για τους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ. Δεν κάλεσαν επισήμους. Ο Κώστας Μορφίδης είναι πιθανός υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας με το περιφερειακό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Συνεχίζεται το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» το πρόγραμμα παραστάσεων του ΔΗΠΕΘΕ με θέμα την ανεργία. Η ομάδα των Παραμυθάδων συμμετέχει την Κυριακή το πρωί στην εορταστική και ενημερωτική εκδήλωση του συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας. Σε εκδήλωση που θα γίνει στις 15 Γενάρη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη θα μιλήσει ο γνωστός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη Γιώργος Οικονομίδης. Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας ευχαριστεί για την προσφορά κρεάτων την εταιρία ΚΡΕΚΑ.

 

Νέα εποχή Τσάκα στον ΑΟΚ όπου δεν αποκλείεται σε αυτή να συμμετέχει και ο Φάνης Ελευθεριάδης. Σήμερα θα ζητηθεί από το Ειρηνοδικείο ο διορισμός προσωρινής διοίκησης στη ΠΑΕ. Χθες βράδυ ο Β. Τσάκας συνάντησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

 

Διαβάστε επίσης