ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Συνεδριάζει στη 1 το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο της Θάσου χωρίς μέχρι τώρα να έχει λυθεί το πρόβλημα του προϋπολογισμού του 2014. Ο Δήμος Θάσου περιμένει θετική εξέλιξη για το θέμα από το Ελεγκτικό Συνέδριο σήμερα το μεσημέρι. Κατηγορεί τους άλλους υποψήφιους ότι εκμεταλλεύονται το θέμα προεκλογικά. Η αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου θεωρεί ότι οι χειρισμοί της διοίκησης δεν ήταν οι καλύτεροι δυνατοί. Θέματα της πόλης απασχόλησαν χθες βράδυ την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Η συζήτηση είχε εντάσεις λόγω του ότι βρισκόμαστε στην προεκλογική περίοδο. Συνεχίζεται η απεργία των φαρμακοποιών στο Νομό Καβάλας. Από χθες εφημερεύοντα φαρμακεία και στη Χρυσούπολη, από σήμερα και στην Ελευθερούπολη. Αλλοδαπός που ήταν παντρεμένος με Καβαλιώτισσα καταδικάστηκε χθες στο Τριμελές σε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με αναστολή αφού κρίθηκε ένοχος για πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. Περιοδεία στο ΠΕΔΥ και στο Νοσοκομείο κάνει το πρωί ο βουλευτή τους ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς. Το μεσημέρι δίνει συνέντευξη τύπου. Το απόγευμα μιλά σε αίθουσα ξενοδοχείου ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

 

Αρχίζει το απόγευμα στο Αμφιθέατρο το 1ο Βαλκανικό Συνέδριο Εργαζομένων στο δημόσιο. Οι αποστολές ξένων χωρών είναι στην πόλη μας από χθες. Το εκτελούμενο έργο ανακαίνισης της Μεγάλης Λέσχης παρουσίασε χθες στους δημοσιογράφους ο Κωστής Σιμιτσής. Επαγγελματίες από την Καβάλα θα λάβουν μέρος στην Κυριακάτικη διαμαρτυρία της ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα. Ομιλία σε γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς αύριο το απόγευμα από τον υποψήφιο δήμαρχο Μάκη Παπαδόπουλο. Περιοδεία στην αγορά έκανε χθες ο Άρης Βέρρος. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ήταν μεταξύ των βουλευτών που ενημερώθηκαν από τη διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ. Επιδίωξη της διοίκησης του Επιμελητηρίου είναι στη διάρκεια του Καλοκαιριού να οργανωθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο μία ακόμη έκθεση. Καταβάλλονται προσπάθειες και για διοργάνωση συνεδρίων. Σήμερα θα γίνουν γνωστά από την Διεύθυνση Υγείας αποτελέσματα αναλύσεων του νερού της Ελευθερούπολης. Η ΟΠΚΕ Καβάλας έλαβε μέρος την Τετάρτη σε γενική αστυνομική εξόρμηση των Αστυνομικών Διευθύνσεων της ΑΜΘ.

 

Σήμερα το απόγευμα στις 7.30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το βιβλίο της νεαρής Καβαλιώτισσας Γεωργίας Γαλάνη. Το μεσημέρι αρχίζουν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου σεμινάρια μελισσοκομίας. Το απόγευμα στη Νέα Πέραμο το 3ο εκπαιδευτικό συμπόσιο φυκολογίας. Την Κυριακή το πρωί βράβευση μαθητών που έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό μαθηματικών. Το απόγευμα της Κυριακής στο Δ. Ωδείο εμφανίζεται η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου. Σε έναν μήνα από τώρα θα γίνει στην πόλη μας το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτικής Φιλοσοφίας.

 

Σημάδια διάλυσης παρουσιάζονται στον ΑΟΚ ένα μόνο παιχνίδι πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Προσφυγή για να μείνει ελεύθερος φέρεται να κατέθεσε ο Γιάννης Τιγγιρίδης. Αύριο το απόγευμα η Ένωση πρέπει πάλι να κερδίσει. Αυτή τη φορά την ομάδα του Λαγκαδά που μάχεται για την παραμονή στην Α2. Κοντά στην ομάδας οπαδοί από την Καβάλα που θα βρεθούν στον Λαγκαδά μέσω εκδρομής της Λέσχης.

 

 

Διαβάστε επίσης