ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Ο Δήμος Καβάλας θα στηρίξει την Λευκή Νύχτα που ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος για τις 22 Μάη. Αυτό είναι το συμπέρασμα της χθεσινής συνάντησης στο Δημαρχείο ανάμεσα στη διοίκηση του Συλλόγου και τη Δήμαρχο. Η κ. Τσανάκα έδωσε χθες στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλη Λεμονίδη αντίγραφο του σχεδίου του κανονισμού λειτουργίας πεζόδρομων. Η διαβούλευση επί του κειμένου του κανονισμού θα γίνει και μεταξύ των μελών του συλλόγου. Πάσχα στην Καβάλα θα κάνουν τα πληρώματα των πλοίων «Ταξιάρχης» και «Νήσος Μύκονος». Τα δύο πλοία θα έρθουν στο λιμάνι το Μεγάλο Σάββατο, θα αναχωρήσουν σε προγραμματισμένα δρομολόγια την Κυριακή του Πάσχα. Τη Μεγάλη Εβδομάδα και αμέσως μετά το Πάσχα θα έρθει στο λιμάνι και το πλοίο «Αριάδνη». Συνελήφθη από την Αστυνομία 46χρονος κάτοικος χωριού του Δήμου Νέστου κατηγορούμενος για αρχαιοκαπηλία. Ωστόσο η μαρμάρινη στήλη που επιχείρησε να πουλήσει στους αστυνομικούς ήταν απομίμηση αρχαίας. Στην Καβάλα θα συνεδριάσει μετά το Πάσχα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Συνεδρίαση στη Κομοτηνή την Μεγάλη Δευτέρα. Αύριο θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Πριονίδη στη Νέα Πέραμο τα 21 νέα ασθενοφόρα. Εκεί θα μείνουν μέχρι να αποκτήσουν πινακίδες κυκλοφορίας.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Η διοίκηση Παυλίδη υποσχέθηκε προσωρινή ενίσχυση με απαραίτητο προσωπικό της Κτηνιατρικής υπηρεσίας της Καβάλας. 11 διαφορετικά τμήματα λειτουργούν στο ΠΕΔΥ Καβάλας, τονίζουν με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι σε αυτό. Ο νέος διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης Στράτος Πλωμαρίτης ήταν χθες στο Νοσοκομείο. Όπως είπε πρώτα θα γίνουν προσλήψεις γιατρών, μετά νοσηλευτικού προσωπικού. Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν το απόγευμα δάσκαλοι και νηπιαγωγοί. Το απόγευμα τακτική γενική συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας. Ολοκληρώθηκε από τον ΟΑΕΔ η απογραφή άστεγων δικαιούχων του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στην Καβάλα. Θα ακολουθήσει μεταξύ τους κλήρωση 12 εργατικών κατοικιών.

 

Το μεσημέρι στο 3ο Λύκειο ημερίδα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Το απόγευμα η ομάδα των Παραμυθάδων θα βρίσκεται στην Δημοτική Βιβλιοθήκη. Το απόγευμα ο συγγραφέας Διαμαντής Αξιώτης θα παραστεί σε εκδήλωση του μορφωτικού τμήματος της Στέγης. Ξαναρχίζουν το βράδυ στο Αμφιθέατρο οι παραστάσεις της Θεατρικής Μηχανής με το έργο «Ραντεβού στα Τυφλά». Πασχαλινό παζάρι οργάνωσαν χθες στο κέντρο της πόλης οι Εθελοντές κατά του Καρκίνου.

 

Με απόφαση της ΕΠΟ όλα τα ματς του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα γίνουν το προσεχές Σάββατο και όχι την Κυριακή. Εκτός πλάνων ο επιθετικός του ΑΟΚ Κανούλας λόγω τραυματισμού. Την Κυριακή 5 Απριλίου στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το 8ο Open πρωτάθλημα ταε κβοντό με διοργανωτή τον σύλλογο της Καβάλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης