ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

14 καταστήματα τραπεζών λειτουργούν σήμερα το πρωί στο Νομό Καβάλας προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα. 6 βρίσκονται στην πόλη της Καβάλας, 4 στον Λιμένα της Θάσου, από 2 σε Ελευθερούπολη- Χρυσούπολη. Παντού αναμένεται να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές ενώ έξω από κάθε τραπεζικό κατάστημα θα υπάρχουν αστυνομικοί για την τήρηση της τάξης.

 

Μικρή ήταν η προσέλευση του κόσμου χθες το απόγευμα και το βράδυ στις δύο εκδηλώσεις που έγιναν στην πόλη μας σχετικά με το δημοψήφισμα. Οι υποστηρικτές του «όχι» οργανώνουν μουσική εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία. Δημοσκόπηση φιάσκο χαρακτήρισε τη δημοσκόπηση της Κυριακής ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κομουτσάκος. Ο Δήμος Καβάλας αναβάλει τη μονοδρόμηση σε τμήμα της οδού Βενιζέλου που επρόκειτο να αρχίσει σήμερα. Δύο έργα του ΕΣΠΑ στις Κρηνίδες οδεύουν σε διακοπή εργασιών επειδή οι ανάδοχοι δεν πληρώνονται. Κανονικά δημοπρατήθηκαν χθες δημοτικά έργα για τη συντήρηση κτιρίων στον πρώην Δήμο Φιλίππων και την αντιμετώπιση προβλημάτων σε ετοιμόρροπα κτίσματα στην πόλη της Καβάλας. Βουλευτής του ΚΚΕ από την Λέσβο κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προκειμένου τα 2 από τα 3 δρομολόγια προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να εκτελούνται από τη Θεσσαλονίκη και όχι από τη Καβάλα. Στη διάρκεια της ημέρας έγινε γνωστό ότι η ερώτηση ανακλήθηκε.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνέντευξη τύπου και για τον Θόδωρο Μαρκόπουλο. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας μείωσε τα δρομολόγια του με εξαίρεση αυτό προς τη Θεσσαλονίκη. Σε πλήρη ανάπτυξη αυτό το διάστημα ο δημοτικός λαχανόκηπος. Αδύνατο να συνεχιστεί μετά τον Οκτώβρη το πρόγραμμα Στηρίζω. Συνεδριάζει το απόγευμα το τοπικό συμβούλιο. Το αίτημα του Χρήστου Ποτόλια για έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν έφθασε ποτέ στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε χθες ο Γιώργος Γραμμένος. Παράνομος σκουπιδότοπος δημιουργείται πλησίον του Αμυγδαλεώνα, σε αυτόν εκδηλώθηκε την Κυριακή πυρκαγιά που αντιμετώπισε η Π.Υ. Καβάλας. Η προετοιμασία του κυριακάτικου δημοψηφίσματος άρχισε ήδη στις υπηρεσίες του Δικαστικού Μεγάρου Καβάλας. Με ανακοίνωση της η Ε.Α.Σ. Καβάλας κάνει γνωστό ότι στηρίζει το «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Ναι στο ευρώ και από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη.

 

Πραγματοποιείται το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων η 9η χορευτική συνάντηση συλλόγων του Δήμου Καβάλας. Στο Αρχαιολογικό Μουσείο προβάλλεται σήμερα το ντοκιμαντέρ του Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών με θέμα την Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Σε νέα ημερομηνία θα παιχθεί στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης «Το νησί των σκλάβων».

 

Παίκτης του Νέστου είναι ο Ηλίας Σεφερίδης που φέτος έπαιξε στον Ακροπόταμο. Αναβλήθηκε το φιλικό ματς παλαιμάχων του ΑΟΚ και της Βέροιας. Σκέψεις για ομάδα του εξωτερικού κάνει ο Αργύρης Μπαρέτας. Συνεργασία με τον Πανηλειακό σκέπτεται ο προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης.

 

Διαβάστε επίσης