Γνωστό όνομα «φλερτάρει» με τον ΑΟΚ – Σκέψεις για ομάδα του εξωτερικού, από Μπαρέτα

 Γνωστό όνομα «φλερτάρει» με τον ΑΟΚ – Σκέψεις για ομάδα του εξωτερικού, από Μπαρέτα

Στη λίστα ξένος με θητεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα

 

Ο ΑΟΚ ήδη έχει έρθει σε επαφές με ξένους παίκτες. Μάλιστα που έχουν αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ένας από αυτούς έχει παίξει και στη Σουπερ Λιγκ αλλά και στη Β` Εθνική.  Εχει άποψη για την αγωνιστική του αξία, ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Το κυριότερο ότι ξέρει την Ελληνική πραγματικότητα.

Στη χώρα μας ίσως να είναι περίπου μια πενταετία. Το όνομα του πάντως δεν έχει βγει προς τα έξω, σε καμία περίπτωση.

Υπάρχουν πολλές σκέψεις για τους ξένους.  Εξετάζονται βέβαια πολλές περιπτώσεις.

Το ζητούμενο είναι να αποκτηθούν παίκτες από τη ξένη αγορά, που θα κάνουν τη διαφορά. Δεν θα έρθει κάποιος ξένος… για να έρθει.

Χθες δεν ήρθε στην Καβάλα ο Ανυφαντάκης. Κάτι τέτοιο θα γίνει την Κυριακή η τη Δευτέρα. Η καθυστέρηση είναι λογική, βάση των εξελίξεων που επικρατούν στη χώρα μας.

Με τον ερχομό του, θα προχωρήσουν μεταγραφικά θέματα και ανανεώσεις.  Βέβαια πολλά θα κριθούν με το τι θα γίνει στη χώρα μας, τις επόμενες μέρες.

 

*Σκέψεις για ομάδα του εξωτερικού, από Μπαρέτα

Ο Αργύρης Μπαρέτας που αγωνίστηκε δανεικός από τη Σκόντα Ξάνθη στον ΑΟΚ. τη σεζόν που πέρασε από το Γενάρη και μετά, εξετάζει το ενδεχόμενο να… μεταναστεύσει σε ομάδα του εξωτερικού. Μάλιστα ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις.

Αυτό δε σημαίνει ότι έχει κλείσει η πόρτα του ΑΟΚ.  Υπάρχουν πιθανότητες να είναι στο ρόστερ για την επόμενη περίοδο, όμως προτεραιότητα είναι γι` αυτόν η… πρόκληση ομάδας εκτός Ελλάδας.

Σημειώνουμε ότι ο Μπαρέτας έχει μείνει ελεύθερος από τη Σκόντα Ξάνθη.

 

*Αναβλήθηκε το φιλικό των Παλαιμάχων  του ΑΟΚ με της  Βέροιας.

Λόγω των πολιτικών εξελίξεων, αναβλήθηκε το φιλικό των Παλαιμάχων του ΑΟΚ με τους αντίστοιχους της Βέροιας, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Τετάρτη, στο «Ανθή Καραγιάννη».  Οι Παλαίμαχοι της Βέροιας ζήτησαν οι ίδιοι να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία, αφού λογικό είναι, να υπήρχε αδυναμία μετακίνησης προς την Καβάλα.

Διαβάστε επίσης