• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Πραγματοποιείται στις 11 σήμερα το πρωί η γενική συνέλευση της Καβάλα Όιλ. Δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Μαθιού Ρήγα μέσα στο εργοστάσιο να βρίσκεται και αστυνομική δύναμη. Βασικό θέμα της συνέλευσης είναι η αλλαγή της διοίκησης της εταιρίας. Με ανακοίνωση της η Ενεργειακή Αιγαίου σημειώνει ότι τυχόν αναβολή της διαδικασίας θα είναι σε βάρος της Καβάλα Όιλ. Γενική συνέλευση πραγματοποιούν το μεσημέρι και οι σπουδαστές του ΤΕΙ. Θα αποφασίσουν για το μέλλον της κατάληψης, η οποία συνεχίζεται εδώ και έναν μήνα. Για σήμερα μετέθεσε την άφιξη του στην Καβάλα ο Άραβας επενδυτής. Δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον στη χθεσινή διαδικασία της Αναπτυξιακής Εταιρίας Δήμου Νέστου για την τουριστική αξιοποίηση έκτασης 440 στρεμμάτων στην Κεραμωτή. Πληρώθηκαν χθες την εξόφληση Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ. Με ανακοίνωση του το σωματείο ζητά από την εταιρία προσλήψεις προσωπικού. Εκπρόσωπος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. επισκέφθηκε χθες το δημαρχείο Νέστου κι ανακοίνωσε στον Σάββα Μιχαηλίδη ότι τα διόδια θα κατασκευαστούν πλησίον του Ξεριά, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τον κόμβο της Χρυσούπολης. Θέμα υπάρχει και με το ΙΚΑ στην Χρυσούπολη. Φημολογείται ότι σε αυτό θα βρίσκεται ένας μόνο υπάλληλος, ο οποίος και για τα πιο απλές υποθέσεις θα στέλνει τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ Καβάλας.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το πρωί στο Μονομελές εκδικάζεται μήνυση της δημοσιογράφου Σοφίας Μπουδακίδου κατά του Άγγελου Σμυρλόγλου και υπαλλήλου των δικαστικών υπηρεσιών. Το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο Χρυσούπολης απολογιστική εκδήλωση της δημοτικής παράταξης του Βαγγέλη Τσομπανόπουλου. Ποσό 22.000 ευρώ οφείλει το Δικαστικό Μέγαρο στην ΔΕΥΑ Καβάλας από καταναλώσεις νερού προηγούμενων ετών. Μικρές μειώσεις στα τιμολόγια της αποφάσισε η διοίκηση της ΔΕΥΑ Παγγαίου. Η απόφαση εγκρίθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο τη περασμένη Δευτέρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο που η Κυβέρνηση περιέλαβε στην ανανεωμένη σύμβαση για τα πετρελαϊκά κοιτάσματα στον κόλπο της Καβάλας την Ενεργειακή Αιγαίου. Η Συντονιστική Επιτροπή κατά των Δεξαμενών οργανώνει συγκέντρωση για συμπαράσταση στους πολίτες της Χαλκιδικής που διαφωνούν με τις επενδύσεις στο χρυσό. Η συγκέντρωση θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στη πλατεία Καπνεργάτη.

 

Ειδική παράσταση για μαθητές δίδεται το πρωί στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Θα παρουσιαστεί το έργο «Γράμμα στον Ορέστη». Μια άλλη θεατρική παράσταση από την καλλιτεχνική ομάδα «Σοφίτα blog καλλιτεχνων» παρουσιάζεται σήμερα σε συνέντευξη τύπου. Στις 9.30 το βράδυ στο αναγνωστήριο της δημοτικής βιβλιοθήκης διαβάζει κείμενα του ο συγγραφέας Διαμαντής Αξιώτης. Ο Κώστας Μπακρατσάς είναι ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας.

 

Εκτός αποστολής για το σημερινό ματς του ΑΟΚ με τον Ηρακλή έμειναν οι Ντος Σάντος, Μπάρι, Τάσιτς. Διαιτητής είναι ο Καραντώνης από τον σύνδεσμο Ημαθίας. Στην Ένωση, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Μίτροβιτς. Για το κύπελλο ερασιτεχνών ο Άρης Ακροποτάμου υποδέχεται σήμερα την Δόξα Πετρούσας.

 

 

Διαβάστε επίσης