ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΗ 2013

Ούτε σήμερα θα λειτουργήσει ο Δήμος Καβάλας λόγω των κινητοποιήσεων των δημοτικών υπαλλήλων, με αφορμή τις απολύσεις δημοτικών αστυνομικών- σχολικών φυλάκων. Κλειστοί σήμερα θα είναι και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Με χθεσινή απόφαση της η ΠΟΕ ΟΤΑ κάνει λόγο για καταλήψεις δημοτικών κτιρίων σε όλη την Ελλάδα. Την Παρασκευή το πρωί θα απολογηθούν στην αναπληρώτρια ανακρίτρια Καβάλας Δήμητρα Στεργιούδα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Οι αστυνομικές αρχές πιθανολογούν να εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων και ληστειών και όχι μόνο στις 6 που εξιχνιάστηκαν. Τέσσερα από τα μέλη της ομάδας είναι από την Καβάλα. Αρχίζει σήμερα το πρόγραμμα γεωτρήσεων σε υφιστάμενα κοιτάσματα της Ενεργειακής Αιγαίου. Ο Μαθιός Ρήγας δήλωσε ότι στόχος είναι ο διπλασιασμός της ημερήσιας παραγωγής πετρελαίου. Ενημερωτική εξόρμηση προς τους πολίτες για τις απολύσεις στην εκπαίδευση άρχισε χθες η ΕΛΜΕ Καβάλας. Τα στατιστικά στοιχεία για την τουριστική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας έδειξαν αύξηση αφίξεων στο αεροδρόμιο της Καβάλας τον μήνα Ιούνιο. Αναχωρούν σήμερα το πρωί για την Αθήνα οι εκπρόσωποι της Καβάλας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο αρχίζει το απόγευμα.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Το μεσημέρι συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Εγκαινιάζεται το απόγευμα στη Νέα Πέραμο η 2η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας. Την άφιξη του Γιάννη Τσάρα από την Αθήνα περιμένουν οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της εταιρίας. Νέοι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών προετοιμάζονται να γίνουν σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Νέστου. Η υλοποίηση του προγράμματος θα εξαρτηθεί από την πορεία των καιρικών συνθηκών. Ερώτηση για την αποζημίωση αμύγδαλων, ακτινιδίων και ελιών κατέθεσε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Η ερώτηση αφορά παραγωγή του Νομού Καβάλας που υπέστη ζημιά το Καλοκαίρι του 2012. Ανακοίνωση υπέρ των δημοτικών υπαλλήλων που κινδυνεύουν με απόλυση εξέδωσε ο σύλλογος Εφοριακών Καβάλας- Δράμας. Την προσεχή Δευτέρα αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις.

 

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το μεσημέρι στο Δημαρχείο για την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας «Το τάβλι» που παρουσιάζεται το βράδυ στο Φρούριο. Την Παρασκευή στη Νέα Ηρακλίτσα Θρακιώτικο γλέντι. Δύο επινώτιους ψεκαστήρες δώρισε ο Δήμος Παγγαίου στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού. Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου θα λειτουργήσει στη Νέα Πέραμο από 12 έως 21 Ιουλίου. Αυτό ανακοινώθηκε χθες σε συνέντευξη τύπου.

 

Ο Θωμάς Νίκου είναι και επίσημα νέος προπονητής της Ένωσης. Οριστικά στη Β’ Εθνική μπάσκετ θα αγωνίζεται την νέα περίοδο ο Γυμναστικός Σύλλογος της Ελευθερούπολης. Προσφυγές καταθέτουν ίσως και σήμερα παίκτες του ΑΟΚ. Ζητούν να πληρωθούν χρήματα που τους οφείλει η ΠΑΕ.

 

Διαβάστε επίσης