• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014

Ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης μηχανικός Μιχάλης Αμοιρίδης ορίστηκε χθες αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού για την ΑΜΘ. Η θέση επί 3,5 χρόνια καλύπτονταν από περιφερειακό σύμβουλο Καβάλας, ο οποίος είχε την έδρα του στο διοικητήριο. Τώρα ο κ. Αμοιρίδης θα έρχεται απλώς στην Καβάλα. Αντιπεριφερειάρχης αγροτικών θεμάτων ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας γεωπόνος Σωτήρης Παπαδόπουλος. Συνολικά χθες διορίστηκαν από τον Γιώργο Παυλίδη 6 αντιπεριφερειάρχες. Την προκαταβολή Αυγούστου πληρώθηκαν χθες οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Περιμένουν να πληρωθούν και την ερχόμενη εβδομάδα. Μάλλον τη Δευτέρα επαναλειτουργεί το κλειστό κολυμβητήριο. Κανονισμό λειτουργίας αποκτά η Συμπαράταξη Πολιτών, όπως αποφασίστηκε σε διαδικασία την Δευτέρα. Σήμερα εκλέγεται 9μελής γραμματεία. Σίγουρη η παραίτηση των δημοτικών συμβούλων Ιωαννίδη και Σωτηριάδη στο μέσο της θητείας τους. Λίγη μόνο ώρα έμεινε στο Νοσοκομείο Καβάλας για εξετάσεις ο 26χρονος οδηγός από τη Δράμα αφού ήταν πολύ καλά στην υγεία του. Η μπετονιέρα που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό 15 μέτρων χθες το πρωί στον Άγιο Σίλα. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Π.Υ. μετά από 40 λεπτά. Άγνωστο είναι πως θα εξυπηρετείται η γραμμή από Καβάλα προς τα νησιά του Β. Αιγαίου τώρα που η ΝΕL κηρύχθηκε έκπτωτη από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Συνέντευξη τύπου δίνουν σήμερα εκπρόσωποι της ΚΝΕ για το φεστιβάλ που οργανώνεται στο Πάρκο Φαλήρου την Παρασκευή. Υλικό από κάμερες που αφορά την ληστεία της Παρασκευής σε σούπερ μάρκετ στον Αμυγδαλεώνα βλέπουν οι αστυνομικοί της Α.Δ. Καβάλας. Σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης υπογράφει την απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την διαδρομή που θα ακολουθήσει ο ΤΑΡ στην χώρα μας. Θα συστεγαστούν προσωρινά μαθητές δύο Γυμνασίων στη Χρυσούπολη επειδή το νέο κτίριο δεν είναι ακόμη έτοιμο. Ολοκληρώθηκε χθες η μετακόμιση του δημοτικού σχολείου του Αγίου Λουκά όπως και του 5ου γυμνασίου. «Τα σχολεία είναι γεμάτα προβλήματα» δήλωσε η δημοτική σύμβουλος Μαρία Φρατζεσκάκη. Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Καβάλας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σχολικών φυλάκων του Δήμου Καβάλας. Ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση με την οποία απολύθηκαν. Γραφεία στο Ορφάνι απέκτησε ο ΛΑΟΣ. Για τις πλημμύρες στη Θάσο κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή βουλευτές του ΚΚΕ.

Εκπρόσωποι του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και του συλλόγου Πεντακοσίων Αγίας Βαρβάρας δίνουν συνέντευξη τύπου για τις εκδηλώσεις στο δάσος των Πεντακοσίων το Σάββατο και την Κυριακή. Λαϊκό γλέντι σήμερα το βράδυ στο δάσος της Παναγούδας. Το απόγευμα στον σκακιστικό όμιλο το πρώτο σεμινάριο σκάκι σε δάσκαλους.

Κατά πάσα πιθανότητα οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής με το Αγιονέρι. Παίκτη από την Αργεντινή απέκτησε ο Ορφέας.

Διαβάστε επίσης