ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Τρίτη εβδομάδα χάνουν μάθημα οι μαθητές της Α’ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου. Ο δάσκαλος τους έχει άδεια κι η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αδυνατεί να τον αντικαταστήσει. Οι γονείς των μαθητών ανησυχούν αφού κάθε πρωί τα 21 παιδιά μοιράζονται σε άλλες τάξεις του σχολείου. Παρόμοιο πρόβλημα αναμένεται να ανακύψει σε νηπιαγωγείο του Δήμου Νέστου.

Συμμετοχή στην αυριανή απεργία δήλωσαν οι ναυτεργάτες, οι μηχανικοί, οι δικηγόροι. Αισιόδοξος για την επιτυχία της απεργίας ο πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Τάσος Ιωαννίδης. Σήμερα θα γνωρίζουμε αν αύριο θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου. Ανοιχτή αύριο η αγορά. Την Καβάλα επισκέπτεται αύριο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 8 αύριο το απόγευμα μιλά σε ξενοδοχείο της πόλης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ναυτιλιακών εταιριών στο Υπουργείο Ναυτιλίας στη νέα δρομολογιακή περίοδο που αφορά το 2016 τα φέρι μποτ που διεκδικούν δρομολόγια στις γραμμές Πρίνου και Κεραμωτής είναι δύο περισσότερα. Συνολικά 10.  Το απόγευμα σε κοινή εκδήλωση ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ μιλά ο καθηγητής Γιάννης Τσαμουργκέλης. Συνέλευση με μεγάλη προσέλευση μελών έκανε χθες το απόγευμα η Λαϊκή Ενότητα Καβάλας. Δύο πιστοποιήσεις εξασφάλισε το Νοσοκομείο, ικανοποίηση από Χρήστο Κοπατσάρη και Στέλλα Παπαδοπούλου. Περίπου 800 πρόσφυγες ήρθαν χθες βράδυ στο λιμάνι με το πλοίο τύπου καταμαράν. Το απόγευμα καταπλέει στο λιμάνι το Νήσος Μύκονος.

Σήμερα και αύριο το ΚΤΕΛ Καβάλας θα εκτελεί δρομολόγια στην Αθήνα μόνο βράδυ λόγω έργων στα Τέμπη. Εξόρμηση σε σούπερ μάρκετ υλοποιεί το προσωπικό του κοινωνικού παντοπωλείου για να εξασφαλίσει τρόφιμα που αμέσως μετά θα μοιράσει στους δικαιούχους του. Η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα και ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος θα βρίσκονται σε σήμερα στο Υπουργείο των Εσωτερικών. Ο Διονύσης Μπεχράκης ήταν χθες στο εργοστάσιο της ΒΦΛ. Στην Κομοτηνή αύριο παρουσιάζεται το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ. Κινδυνεύουν οι αστυνομικοί σταθμοί Κρηνίδων και Νέας Περάμου. Νέα αυτοψία στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρία Fraport που εντός του νέου έτους θα το αναλάβει. Το απόγευμα ημερίδα στο Επιμελητήριο για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης.

Βραδιά ρωσοελληνικής ιστορίας το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη. Με ανακοίνωση του ο Θόδωρος Μαρκόπουλος συγχαίρει την Σταυρούλα Τσολακίδου για την πρόσφατη παγκόσμια επιτυχία της στο σκάκι. Δύο εκδηλώσεις για παιδιά με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου οργανώνει Παρασκευή και Δευτέρα η Δημοτική Βιβλιοθήκη. Την Κυριακή η γιορτή του τσίπουρου στον Δήμο Παγγαίου.

Νεαρός βούλγαρος ακραίος επιθετικός δοκιμάζεται στις προπονήσεις του ΑΟΚ. Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλου. Σε αναμονή για τον νέο προπονητή το Βυζάντιο. Σχεδόν σίγουρη η συμμετοχή στο ματς του Σαββάτου με την Κηφισιά των καλαθοσφαιριστών της Ένωσης Ταπούτου και Δεμερτζή. Σήμερα αρχίζει η σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης