ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Στενή είναι η συνεργασία της διοίκησης του Νοσοκομείου Καβάλας με την τεχνική υπηρεσία της Εγνατίας οδού προκειμένου η δεύτερη να συντάξει την οριστική μελέτη για το έργο δημιουργίας 100 θέσεων στάθμευσης, απαραίτητες για τη λειτουργία του ιδρύματος. Εντός των ημερών μηχανικοί της Εγνατίας οδού θα έρθουν στο Νοσοκομείο για την απαραίτητη αυτοψία στο οικόπεδο που προορίζεται για το έργο. Ξάναρχισαν το πρωί τα δρομολόγια από και προς Θάσο στη γραμμή της Κεραμωτής. Λόγω βόρειων ανέμων είχαν σταματήσει χθες το μεσημέρι. «Κλειστή» συνεχίζει να είναι η γραμμή του Πρίνου. Έτοιμοι οι δύο πρώτοι τεχνητοί ογκόλιθοι στο νέο λιμάνι, απαραίτητοι για το έργο των νέων κρηπιδωμάτων. Θα χρειαστούν συνολικά 25 τεχνητοί ογκόλιθοι. Κάθε ένας έχει βάρος 1.800 τόνους. Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε από τον Εισαγγελέα 43χρονη νοικοκυρά κάτοικος Καβάλας που συνελήφθη την Δευτέρα για ανακριβή φορολογική δήλωση. Φέρεται να έκρυψε εισοδήματα 900.000 ευρώ. Την Τρίτη θα ληφθούν αποφάσεις για το αεροπορικό σόου. Χθες στη πρώτη συζήτηση εξετάστηκε η αύξηση του προϋπολογισμού της εκδήλωσης έως το ποσό των 150.000 ευρώ. Οριστικά την Κυριακή η Αλφαβητοπαρέλαση, αποφάσισε χθες το απόγευμα η οργανωτική επιτροπή.

 

Συνεχίστηκαν χθες χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον 79χρονο που είναι αγνοούμενος από την περασμένη εβδομάδα στο Ποδοχώρι. Συνέντευξη τύπου για τους πρώτους 5 μήνες στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας δίνει το μεσημέρι η Δήμαρχος. Το πρωί συνεδριάζει η επιτροπή ποιότητας ζωής. Το απόγευμα συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία για την συμπαράσταση προς τις διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης στο Eurogroup. Συνεδριάζει το απόγευμα στη Καβάλα η διοίκηση της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το βράδυ συγκροτείται σε σώμα η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών. Το απόγευμα συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο. Το απόγευμα σύσκεψη του Θόδωρου Μαρκόπουλου για την αξιοποίηση του όρους Παγγαίο. Νέο πρόστιμο 2.000 ευρώ επέβαλε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης σε εταιρία της Θάσου για περιβαλλοντική υποβάθμιση σε περιοχή πλησίον λατομείου. Συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητά το σωματείο Καφεζυθοπωλών. Ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνης ζήτησε στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ ώστε να μην επηρεαστούν καλλιεργούμενες εκτάσεις.

 

Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για την παράσταση «Αρτώ/ Βαν Γκογκ» που παρουσιάζεται αύριο και μεθαύριο στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Σήμερα γενική συνέλευση του Φυσιολατρικού Ομίλου. Από τις 17 έως τις 22 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Ωδείο οργανώνει φεστιβάλ βιολιού με τον Γιάννη Κορμπέτη.

 

5 εξ αναβολής παιχνίδια για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ γίνονται σήμερα το μεσημέρι. Η Ένωση εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους φίλους της που το περασμένο Σάββατο την ακολούθησαν στο Λαγκαδά. «Μου αρέσει που είμαι ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ» δήλωσε ο Αργύρης Μπαρέττας σε συνέντευξη του που δημοσιεύεται σήμερα στην Πρωϊνή.

 

 

Διαβάστε επίσης