ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Συναντήσεις με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου θα έχουν το πρωί τόσο οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος. Πρώτο θέμα συζήτησης τα πλημμυρισμένα Τενάγη των Φιλίππων. Αγρότες του Παγγαίου μαζί με τον Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη επισκέφθηκαν για τον ίδιο λόγο χθες το μεσημέρι τον κ. Μαρκόπουλο. Αργεί η Εγνατία Οδός να λύσει το πρόβλημα στην Παράκαμψη. Τώρα η αμφιδρόμηση του κλάδου προς Θεσσαλονίκη υπολογίζεται να γίνει το Σαββατοκύριακο. Δεν εκλέχθηκε χθες βράδυ Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Νέστου. Χρειάζονταν 18 ψήφοι, ο Τάσος Τσολάκης έλαβε 16. 4 ψήφους έλαβε ο δεύτερος υποψήφιος Δημήτρης Καμπάκος. Λύσαμε το πρόβλημα, υποστηρίζει η Digea ως προς τη μετάδοση των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες, στην οποία σημειώνει ότι δεν λύθηκε το πρόβλημα της όδευσης του ΤΑΡ εξέδωσε χθες ο Σύλλογος Αγροτών Δήμου Καβάλας. Κριτική στον πρόεδρο του ΤΕΕ ΑΜ Δημήτρη Κυριαζίδη. Στο πλαίσιο του προγράμματος Mare Nostrum στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Καβάλας διαπιστώνεται διάβρωση των ακτών στο Παληό, την Τόσκα και το Περιγιάλι. Καθηγητής του δημοσίου καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε 7 μήνες φυλάκιση με 3 αναστολή επειδή έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Η υπόθεση απασχόλησε το Μονομελές Καβάλας.

Συνεδριάζει νωρίς το απόγευμα το τοπικό συμβούλιο του Δήμου Καβάλας. Αρχίζει η συζήτηση για την Πασχαλινή αγορά στην Πλατεία. Δύο αναπληρωματικά μέλη έχει στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των δύο φύλων ο Νομός Καβάλας. Συνεργασία με τον βουλευτή του κόμματος από τη Δράμα Κυριάκο Χαρακίδη θα έχει το Ποτάμι Καβάλας. Κατέπλευσε πρώτη φορά χθες στο λιμάνι το πλοίο Αριάδνη που αντικαθιστά για μία εβδομάδα το Νήσος Μύκονος. Η τοπική εταιρία Γεωαπόδοση ανέλαβε να επικαιροποιήσει το Master Plan του νέου λιμανιού. Για την ερχόμενη εβδομάδα αναβλήθηκε η επίσκεψη του Αναπληρωτή ΥΠΕΚΑ Γιάννη Τσιρώνη. Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επειδή δεν πληρώθηκαν νυχτερινά και αργίες γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου. 29χρονος προσπάθησε να αγοράσει κινητό τηλέφωνο μέσω διαδικτύου, πλήρωσε 149 ευρώ αλλά το τηλέφωνο που παρήγγειλε δεν ήρθε ποτέ. Την Κυριακή εκλογές του σωματείου των οικοδόμων.

Εκδήλωση πραγματοποιεί το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη ο Σύλλογος Τριτέκνων. Συνεχίζεται η συλλογή φαρμάκων και τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο στο Αμφιθέατρο. Υπέρ της ενίσχυσης του κοινωνικού παντοπωλείου εκδήλωση του Ίνεργουίλ Καβάλας το απόγευμα στο «Αντιγόνη Βαλάκου».

Στο γήπεδο του Χαλκερού προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. «Έχουμε τρεις τελικούς στην έδρα μας» υποστηρίζει ο προπονητής του Άρη Ακροποτάμου Άκης Βάβαλης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης