• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

Δεδομένο θεωρεί το πλωτό LNG στον κόλπο της Καβάλας ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης. Αυτό προκύπτει από τη χθεσινή ομιλία του σε συνέδριο στην Αθήνα μιας και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε αυτό. Ανακοίνωσε επίσης ότι επίκειται διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του κοιτάσματος φυσικού αερίου Νότια Καβάλα. Την Δήμαρχο επισκέφθηκε χθες το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ ζητώντας να προσαρμοστεί η μισθοδοσία του προσωπικού της επιχείρησης στην πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Αυτό σημαίνει μικρότερες περικοπές μισθών από αυτές που ισχύουν σήμερα. Το σωματείο καταγγέλλει φραστικό επεισόδιο σε βάρος του Κώστα Χανδρουλίδη από τον Σταύρο Πεταλωτή. Κλείνει τον Σεπτέμβρη η Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Καβάλας η οποία λειτουργεί από το 1973. Το θέμα θα απασχολήσει τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η Ασφάλεια Καβάλας συνέλαβε χθες στη Νέα Μπάφρα Σερρών 54χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χασίς 153 γραμμαρίων. Εργασίες για να γίνει υπόγειο το δίκτυο της ΔΕΗ άρχισαν στην Παναγία. Μετά την Θ. Πουλίδου οι εργασίες θα συνεχιστούν στην οδό Μεχμέτ Αλή. Έτοιμος να διαδεχθεί τον Άγγελο Τσατσούλη στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου δηλώνει ο Μάρκος Δέμπας.

 

Έκτακτη ενημερωτική γενική συνέλευση το μεσημέρι των γιατρών του Νοσοκομείου. Ψηφίζουν νέα διοίκηση του συλλόγου τους σήμερα οι εφοριακοί Καβάλας- Δράμας. Υπόμνημα στον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη έδωσαν τη Δευτέρα για τα θέματα της ΒΦΛ οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι του σωματείου. 440 πρωτοετείς σπουδαστές του ΤΕΙ ζήτησαν μεταγραφή. 33 θέλουν να έρθουν σε αυτό. Είμαστε σε κατάσταση αναμονής, σχολιάζει ο κ. Μητρόπουλος που περιμένει οδηγίες από το Υπουργείο. 5 λεπτά κράτησε η χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας. Την Κυριακή 23 Νοέμβρη ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον προϋπολογισμό. Κάδους κομποστοποίησης θα διαθέσει στους πολίτες ο Δήμος Καβάλας. Για τα προβλήματα του Κ.Υ. Πρίνου κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή το ΚΚΕ. Συνεδριάζει το απόγευμα στο Δημαρχείο το τοπικό συμβούλιο.

 

Το απόγευμα στη δημοτική καπναποθήκη φιλανθρωπική έκθεση από τον σύλλογο εικαστικών τεχνών και φιλότεχνων. Στους μαθητές των δημοτικών σχολείων απευθύνεται το ΔΗΠΕΘΕ προκειμένου στις 18 Δεκέμβρη να οργανώσει εκδήλωση με τίτλο «Το μονοπάτι των Χριστουγέννων». Την Πέμπτη οι Γιατροί του Κόσμου θα βρίσκονται στις Πηγές για να εμβολιάσουν δωρεάν παιδιά. Σήμερα η Θασιακή Ένωση Καβάλας παρουσιάζει σε εκδήλωση που οργανώνει το βιβλίο του Κώνσταντίνου Θεοφανέλη.

 

Στη Λέσχη Φιλάθλων θα είναι το απόγευμα η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ. Σήμερα θα φανεί αν ο Ζουνίνιο θα ενισχύσει την ομάδα μας στο ματς της Κυριακής στην Ελευθερούπολη. Συνεχίζει την προετοιμασία της η Ένωση για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Εθνικό.

 

Διαβάστε επίσης