• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Στάση εργασίας κάνουν σήμερα από τη 1 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Πιέζουν τη διοίκηση να έρθει στη Καβάλα και να τους ενημερώσει για την πορεία της εταιρίας. Χθες οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν προκαταβολή Γενάρη, είναι πιθανό να πληρωθούν πάλι αυτή την εβδομάδα. «Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό» ισχυρίζονται οι εκπρόσωποι των εργαζομένων. 500 περίπου τρακτέρ είναι σταθμευμένα στη διασταύρωση Χρυσούπολης από χθες το μεσημέρι. Λιγότερα βρίσκονται στον Αμυγδαλεώνα. Χθες το απόγευμα στη γενική συνέλευση των αγροτών βρέθηκε ο Άρης Γιαννακίδης και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γερομάρκο οι τουριστικοί φορείς του Νομού θα βρίσκονται από αύριο στην μεγάλη έκθεση της Σόφιας. Η Ανατολική Μακεδονία Θράκη θα βρίσκεται στο περίπτερο του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης. 56χρονος εμφανίστηκε ως τουριστικός πράκτορας από την Ολλανδία. Διέμεινε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε κάμπινγκ κοντά στη Καβάλα αλλά όταν τη Δευτέρα έφυγε πήρε μαζί του ένα κινητό τηλέφωνο κι έναν φορητό υπολογιστή της επιχείρησης που τον φιλοξένησε. 100 περίπου κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο κέντρο της πόλης σε δύο μέρες ελέγχων βεβαίωσε το νέο προσωπικό του Δήμου Καβάλας.

 

Πριν το τέλος του μήνα μάλλον από το Πάρκο Φαλήρου αρχίζει το δημοτικό έργο αναβάθμισης των οδών Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού. Για έναν ή δύο μήνες θα αλλάξει χώρο τμήμα της λαϊκής αγοράς. Έργο ασφαλτοστρώσεων και έργων ασφαλείας στη Θάσο δημοπρατήθηκε τον περασμένο Απρίλιο αλλά ακόμη δεν άρχισε. Αυτό καταγγέλλουν κάτοικοι του νησιού. Την Παρασκευή θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Καβάλας το πλοίο «Θεόφιλος». Κινδυνεύει με πρόστιμο η Ναυτιλιακή Εταιρία Λέσβου. Σήμερα το πρωί κατέπλευσε στο λιμάνι το πλοίο της ίδιας εταιρίας Γιουροπίαν Εξπρές. Ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης ζητά από την Εγνατία οδό να προχωρήσει στην εγκατάσταση και λειτουργία ηλεκτρονικών διοδίων. Αύριο το πρωί δημοτικοί υπάλληλοι θα υποδεχθούν στην Καβάλα την αυτοκινητοπομπή των σχολικών φυλάκων που θα έχει ξεκινήσει μια μέρα νωρίτερα από την Αλεξανδρούπολη και θα έχει τελικό προορισμό την Αθήνα. Ενημέρωση για το καθεστώς των πλειστηριασμών θα κάνει στη Θάσο η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας. Στις 6.30 το απόγευμα στο Όσκαρ εκδήλωση του ΚΚΕ, παρουσίασης των υποψηφίων του στις προσεχείς τοπικές εκλογές.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Το απόγευμα στο Ωκεανίς εκδήλωση του συλλόγου Φίλοι της Μουσικής. Το απόγευμα του Σαββάτου μαθητικό αποκριάτικο πάρτι στο Αμφιθέατρο από τους διοργανωτές της Αλφαβητοπαρέλασης.

 

Συνεχίζει τη προετοιμασία του για το ματς της Παρασκευής ο ΑΟΚ που σήμερα θα πληρώσει τους ποδοσφαιριστές του. Δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση με τον Βατανιακό οι τραυματίες Πόπτσης και Χόρτσας. Η Ένωση παίζει το απόγευμα στη Καλαμίτσα φιλικό παιχνίδι με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης