ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών- αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη- Νίκος Τόσκας διέψευσε το σενάριο δημιουργίας hot spot στο Νομό Καβάλας. Αυτό έγινε την Κυριακή, όταν ο κ. Τόσκας ρωτήθηκε σχετικά από τον βουλευτή Κώστα Μορφίδη. Χθες σε συνέντευξη τύπου στο Υπουργείο ο κ. Τόσκας απέκλεισε το ενδεχόμενο με τους πρόσφυγες να ασχοληθούν και οι ένοπλες δυνάμεις.

 

Λήγει σήμερα η προθεσμία κατάθεσης δηλώσεων ακίνητης περιουσίας στο Κτηματολόγιο. Η διαδικασία των δηλώσεων σε 3 Δήμους του Νομού άρχισε τον περασμένο Απρίλιο. Βαριά ατμόσφαιρα χθες το απόγευμα στη ΝΟΔΕ, στη συνέντευξη τύπου του Άδωνι Γεωργιάδη λόγω των γεγονότων στην Αθήνα με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο κ. Γεωργιάδης πριν αναχωρήσει από το Νομό Καβάλας θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη και το Νοσοκομείο. Η ΝΟΔΕ Καβάλας θα είναι αμερόληπτη, υποσχέθηκε ο Κώστας Ευθυμιάδης. Δύο παρτέρια καταργήθηκαν χθες στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου για την διευκόλυνση της εφαρμογής του νέου κανονισμού. Ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές εργασίες στο ισόγειο του κτιρίου του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Τώρα το ίδρυμα μπορεί να εξασφαλίσει πιστοποίηση από το Υπουργείο. Φωτιά σε κάδους σκουπιδιών, στην περιοχή της πλατείας, αντιμετώπισε χθες το πρωί η Π.Υ. Καβάλας. Νέα προσπάθεια θα κάνουν τα ΕΛΤΑ να νοικιάσουν σε ιδιώτη τον δεύτερο όροφο στο κτίριο του Ταχυδρομείου. Υπέρ του έργου του αρδευτικού Νέστου οι αγρότες αλλά και οι αντιπεριφερειάρχες Μαρκόπουλος- Παπαδόπουλος.

 

Συνεδριάζουν σήμερα το απόγευμα τοπικό συμβούλιο Καβάλας, το Περιφερειακό Συμβούλιο, το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. 69χρονος συνταξιούχος κάτοικος Ξεριά συνελήφθη χθες επειδή κατείχε παράνομα μεγάλο αριθμό αρχαίων αντικειμένων. Το απόγευμα καταπλέει στο λιμάνι της Καβάλας το πλοίο Νήσος Μύκονος με πρόσφυγες. Θα γίνει σε αυτούς διανομή ρούχων και τροφίμων. Ελέγχους στους πεζόδρομους κάνουν από τη Δευτέρα οι δημοτικοί αστυνομικοί. 35 επιπλέον αναπληρωτές εκπαιδευτικοί έρχονται για να εργαστούν στα δημοτικά σχολεία του Νομού Καβάλας. Ανακοίνωση για την τρομοκρατική ενέργεια στην Άγκυρα εξέδωσε η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας. Η Ενεργειακή Αιγαίου λόγω της συνεργασίας της με το ΤΕΙ Καβάλας είναι υποψήφια για διεθνές βραβείο. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία τελειώνει σήμερα.

 

Εκδήλωση το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη για τα παιδιά. Θα μάθουν την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Το απόγευμα εκδήλωση και του Συλλόγου Φίλων Μουσικής. Εθελοντική αιμοδοσία στην ΛΑΦ Καβάλας ετοιμάζει για το διήμερο 23 και 24 Οκτώβρη ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας.

 

Πλήρης αγωνιστική σήμερα για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο ΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ο Νέστος παίζει στη Δράμα με τη Δόξα και το Βυζάντιο στην Κοζάνη. Σε άλλον αμερικανό στρέφεται η Ένωση μιας και δεν θα περιμένει άλλο την απάντηση του Ιγκλς.

Διαβάστε επίσης