• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Στον σκουπιδότοπο της Καβάλας μεταφέρθηκαν χθες το πρωί τα απορρίμματα της Θάσου που βρίσκονταν στο νησί για περισσότερες από 10 μέρες. Παραμένει η διαφωνία για τη διαδικασία μεταξύ του Δήμου Θάσου και των εταιριών. Μαραθώνια η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, έγινε σε διαφορετική βάση σε σχέση με την υποτιθέμενη συμφωνία στο γραφείο του Εισαγγελέα. Περίπου σε έναν μήνα θα εκδοθεί η δικαστική απόφαση για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε πολυκατοικία της Κηπούπολης. Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των κατοίκων δικάστηκε χθες. Παράσταση υπέρ των κατοίκων από τον Δήμο Καβάλας. Συνελήφθη χθες στη Καβάλα 48χρονος στη κατοχή του οποίου βρέθηκε μικρή ποσότητα χασίς. Στο σπίτι του όμως βρέθηκαν 50 περίπου μαχαίρια και στιλέτα διαφόρων τύπων. 30χρονος οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου τραυματίστηκε θανάσιμα χθες βράδυ ότι το όχημα του εξετράπη και ανετράπη της πορείας του. Το περιστατικό έγινε κοντά στη Νέα Πέραμο. Άγνωστοι δράστες έκλεψαν καλώδια χαλκού και μετασχηματιστές ρεύματος από εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στα Αμισιανά. Η ζημιά υπολογίζεται στις 19.000 ευρώ. Επανέρχεται από την 1η Φεβρουαρίου η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της Καβάλας. Λειτουργούν από χθες τα συστήματα με τα βυθιζόμενα κολωνάκια στην είσοδο των πεζόδρομων.

 

Στην Αθήνα είναι από χθες ο Κωστής Σιμιτσής. Επισκέφθηκε το Υπουργείο Ναυτιλίας σχετικά με την διεκδίκηση του λιμανιού των Σφαγείων. Τη Δευτέρα το απόγευμα είχε προεκλογική συνάντηση με την δημοτική του ομάδα. Επιμένει στην υποψηφιότητα του στο Δήμο Καβάλας ο απόστρατος αστυνομικός Τέλης Παπάζογλου. Την Κυριακή το πρωί στις Κρηνίδες κόβει βασιλόπιτα ο συνδυασμός του Βαγγέλη Παππά. Συνεδριάζει το απόγευμα στη Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ. Μέλη διοικήσεων της ΔΕΥΑΚ επισκέφθηκαν χθες τον ανακριτή κι έδωσε γραπτές εξηγήσεις για το έργο αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης των Χιλίων. Συνεχίζεται με μεγάλα ποσοστά συμμετοχής η απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στην Καβάλα. Ενημερωτική ανακοίνωση για την αναστολή των πλειστηριασμών εξέδωσε η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας. Σύμφωνα με στοιχεία της Δημωφέλιας η κίνηση των επισκεπτών στο φρούριο το 2013 ήταν 10% αυξημένη σε σχέση με το 2012.

 

Το απόγευμα κόβουν την πίτα τους για τη νέα χρονιά οι βετεράνοι αθλητές στίβου, ο σύλλογος για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας. Στη παλιά μουσική στις 8 το απόγευμα παρουσίαση ποιητικής συλλογής του καθηγητή Χρήστου Τσελεπή. Στην αίθουσα της ιεράς μητρόπολης ομιλία του ιερέα Βασίλη Γεωργόπουλου με θέμα τον προσηλυτισμό. Αργότερα σήμερα το βράδυ η Γλυκερία εμφανίζεται στη «Μυροβόλο Άνοιξη». Ανασυγκροτήθηκε η επιτροπή ανάπτυξης του εθελοντισμού του Νοσοκομείου Καβάλας.

 

Στην Καβάλα είναι από χθες το απόγευμα ο επιθετικός από τη Γκάνα Ρασίντ. Δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει αμέσως τον ΑΟΚ. Αργούν οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Οι ξένοι παίκτες Γκαμπόρ και Μπονά μάλλον δεν θα έρθουν αυτή την εβδομάδα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης