• 30 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Δύο συγκεντρώσεις κατά του νέου μνημονίου γίνονται το απόγευμα στην πόλη της Καβάλας, το ΠΑΜΕ θα βρίσκεται στην πλατεία Καπνεργάτη κι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλία. Αποστάσεις από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που θα ψηφίσουν τα μέτρα πήρε με χθεσινή δήλωση του ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του κόμματος Γιώργος Τσακίρης. Κλειστά σήμερα τα φαρμακεία του Νομού Καβάλας αφού συμμετέχουν στην 24ωρη προειδοποιητική απεργία του κλάδου. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα στη Βουλή ο Ηλίας Ιωαννίδης και η Αλεξάνδρα Τσανάκα.

 

Τα οικονομικά προβλήματα που ανακύπτουν στον Δήμο Παγγαίου από την διακοπή λειτουργίας των τραπεζών και την γενικότερη κρίση περιέγραψε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης. Παρουσιάζεται έλλειψη καυσίμων ενώ δεν πληρώθηκε αρχές του μήνα το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι και των παιδικών σταθμών. Έναν πραγματικό σκουπιδότοπο αντίκρισε δύτης που για λογαριασμό του ΟΛΚ φωτογράφισε τον βυθό της θάλασσας μπροστά από την Ιχθυόσκαλα. Άμεσα ο ΟΛΚ θα αναλάβει να καθαρίσει την περιοχή. Σε πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας για την δωρεάν φιλοξενία 200 ηλικιωμένων τα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων. Κανονικά έγινε χθες η δημοπράτηση του έργου στεγάνωσης του δώματος του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς. Το τμήμα ΑΜ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου συντονίζει τοπική αυτοδιοίκηση και Π.Υ. για την αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις.

 

Την βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να αποζημιωθούν ζήτησαν ιδιώτες, τα οχήματα των οποίων έπαθαν ζημιά από την πρόσφατη χαλαζόπτωση στην πόλη της Καβάλας. Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις μίλησε χθες στην κρατική τηλεόραση ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Η αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη Πρασσά ενημερώνει το πρωί τους επαγγελματίες για την ανακύκλωση. Κάτοικος Φτελιάς ήταν η άτυχη γυναίκα που τη Δευτέρα το απόγευμα πνίγηκε στην Αλάνα. Σύντομη, με ομόφωνες αποφάσεις η χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Σκυλί ιδιοκτησίας εργαζόμενου του τσίρκου δάγκωσε ανήλικο στον περιβάλλοντα χώρο του «Ανθή Καραγιάννη». Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας. Μόνο με πιστωτική κάρτα οι συναλλαγές άνω των 70 ευρώ στο νησί της Θάσου.

 

Σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο ημερίδα της ομάδας Βία Stop. Απόφοιτοι του 1975 του 13ου Δημοτικού Σχολείου συναντώνται το απόγευμα το Σαββάτου. Μεγάλο ενδιαφέρον για τα σεμινάρια μελισσοκομίας που θα γίνουν στο Επιμελητήριο 20 με 23 Ιουλίου. Η ταινία «Δύο μέρες, μία νύχτα» προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στον Ζέφυρο.

 

Στις 7 το απόγευμα στα αποδυτήρια του «Ανθή Καραγιάννη» η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ για την νέα περίοδο. Η ομάδα μας ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού Νίκου Μποτωνάκη. Παραμένει στον ΑΟΚ και ο Μπρατσιάνη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης