ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Μέχρι την Παρασκευή θα περιμένουν Δήμος Καβάλας και ναυτικοί πράκτορες τις δύο εταιρίες που ανέλαβαν τη διαχείριση υγρών και στερεών καταλοίπων των πλοίων που θα έρχονται στο λιμάνι της Καβάλας προκειμένου να μάθουν ακριβώς την τιμολογιακή πολιτική που αυτές θα ακολουθήσουν. Χθες οι ναυτικοί πράκτορες συνάντησαν τον πρόεδρο του ΟΛΚ αλλά και την πρόεδρο της Δημωφέλειας. Η κ. Ιωσηφίδου θα συναντήσει εντός των ημερών τον Χρήστο Ηλιάδη. Στο Υπουργείο Οικονομικών για το κτίριο του Τελωνείου που διεκδικεί ο Δήμος ήταν χθες η Δήμητρα Τσανάκα. Λόγω ομίχλης δεν εκτελέστηκε χθες το απογευματινό δρομολόγιο του φέρι μποτ «Σ. Φιλιάγκος» από Πρίνο στη Καβάλα και το αντίστροφο. Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης δεσμεύτηκε για τη λειτουργία του ΚΕΠ Δωματίων 4 ώρες την ημέρα. 15 κρουαζιερόπλοια ανακοίνωσαν ήδη την άφιξη τους στην Καβάλα την Άνοιξη, το Καλοκαίρι και το Φθινόπωρο του 2015. Τον Θόδωρο Μαρκόπουλο και την Δήμαρχο θα συναντήσει το πρωί ο Πρέσβης του Αζερμπατζάν που έρχεται στην πόλη μας. Δυσαρέσκεια εκφράζουν οι αγρότες που έμαθαν για την επίσκεψη από τα μέσα ενημέρωσης.

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν το πρωί οι υπάλληλοι των Δ.Ο.Υ. Καβάλας και Δράμας. Άρχισε η διανομή τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο στη Καβάλα και τις Κρηνίδες. Στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται σε ξενοδοχείο της πόλης ο Μανούσος Ντουκάκης στέλεχος του ΛΑΟΣ. Πρόστιμο 300 ευρώ επέβαλε η κτηνιατρική υπηρεσία της Π.Ε. Καβαλας σε ιδιώτη επειδή διατηρούσε σκύλο σε πυλωτή πολυκατοικίας στην συνοικία του Αγίου Γιάννη. «Μια απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν θα βλάψει» είπε χθες ο πρόεδρος του ΤΕΙ Νάσος Μητρόπουλος για τη συζήτηση που θα γίνει τη Δευτέρα στη Κομοτηνή με θέμα τις σχολές και τα τμήματα του ιδρύματος που φέρονται να κινδυνεύουν με κατάργηση. Πετυχημένη σύσκεψη διοικήσεων σωματείων συνταξιούχων της ΑΜΘ έγινε χθες στην Καβάλα. Συμφώνησαν να συμμετέχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη. Το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σήμερα το πρωί ο Σύνδεσμος Τυφλών παρουσιάζει ηχητικό σύστημα αναγγελίας στάσεων αστικών λεωφορείων. Το απόγευμα εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου στη Δ. Βιβλιοθήκη για την παγκόσμια μέρα ψυχικής υγείας. Αγιασμός θα γίνει στις 7 το απόγευμα στους χώρους του Ομίλου Πόντιων Χορευτών. 30 απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος λογιστικής ορκίστηκαν χθες στο ΤΕΙ. Ανάμεσα τους κι ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος.

Φιλικό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ παίζει το απόγευμα στην Καλαμίτσα η Ένωση. Την ερχόμενη Τετάρτη το εξ αναβολής στην Αθήνα με τον Αετό. Σήμερα ο ημιτελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΚ ανάμεσα στον Κεραυνό Πέρνης και τον Νέστο Χρυσούπολης. Ο κυριακάτικος αντίπαλος του ΑΟΚ Απόλλων Αρναίας άλλαξε προπονητή. Στη θέση του Χρήστου Νεοφώτιστου ανέλαβε ο Γιάννης Τζιφόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης