ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16  ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 

Συμπολίτης μελετητής κοινοποίησε χθες το μεσημέρι στη ΔΕΥΑΚ διαταγή πληρωμής 260.000 ευρώ. Πρόκειται για αμοιβή που του αναγνώρισε το δικαστήριο για σύνταξη μελετών την εποχή που Δήμαρχος Καβάλας ήταν ο Στάθης Εριφυλλίδης. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου χθες ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αναγνώρισε την δύσκολη οικονομική κατάσταση της επιχείρησης, ανακοίνωσε ότι θα κάνει προσπάθεια για τη διάσωση της. «Όλα θα κριθούν τα επόμενα δύο χρόνια» είπε ο κ. Ξανθόπουλος που δίπλα του είχε την Δήμαρχο και τον πρόεδρο των εργαζόμενων.

 

Έληξε χθες το μεσημέρι η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων για τις θέσεις των διευθυντών εκπαίδευσης Καβάλας. Σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκαν 4 αιτήσεις για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση κι άλλες 4 για την Πρωτοβάθμια. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική έκανε χθες το απόγευμα το ΠΑΜΕ στην πλατεία Καπνεργάτη. «Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε και τα Χριστούγεννα» δήλωσε ο Τάκης Καραμπατζάκης. Με απόφαση του Υπουργού Υγείας παύτηκε από τη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Νοσοκομείου η Στέλλα Παπαδοπούλου. Φορτηγό στάθμευσε πάνω στην πλατεία Καπνεργάτη, θα γίνει ντεκόρ εκδήλωσης για την ανακύκλωση η οποία θα γίνει στην ίδια πλατεία την Δευτέρα. Έληξε η αποχή των δικηγόρων, από σήμερα ως την Παρασκευή κανονικά λειτουργούν τα δικαστήρια.

 

Στην 30χρονη νοσηλεύτρια που ήταν αγνοούμενη μία εβδομάδα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε τυχαία χθες το πρωί στα βράχια της Παναγίας. Άσκηση της Π.Υ. Καβάλας σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο. Το απόγευμα περιφερειακού χαρακτήρα σύσκεψη συνδικαλιστών της ΑΔΕΔΥ στο Διοικητήριο. Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Την Σιδηροδρομική Εγνατία υποσχέθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ συνάντησε χθες τη Δήμαρχο. Η κ. Τσανάκα ταξιδεύει σήμερα στην Αθήνα. Το κράτος στέλνει χρήματα στον Δήμο Καβάλας για την πληρωμή των μισθών των καθαριστριών, είναι η πληροφόρηση που «έρχεται» από την Αθήνα. Στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ ήταν την Δευτέρα στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Θες/νικη. Νίκος Χουντής και Ηρώ Διώτη μιλούν την Δευτέρα σε εκδήλωση της ΛΑΕ στην ΔΒ.

 

Σήμερα το απόγευμα στη ΔΒ παρουσιάζεται η ποιητική συλλογή της Ανδρομάχης Διαμαντοπούλου και του πατέρα της πρωτοπρεσβύτερου Γιώργου. Σήμερα το απόγευμα εκδήλωση στην Ι. Μητρόπολη για το έργο των νέων Οσίων Πορφυρίου και Παϊσίου. Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας της Θρακικής Εστίας. Εορταστικές εκδηλώσεις το απόγευμα στο πάρκο του Αγίου Λουκά και στην Χωράφα.

 

Με πολλές απουσίες ο ΑΟΚ βρίσκεται ήδη στη Φλώρινα, το μεσημέρι παίζει με την Θύελλα Φιλώτα. Στο θέμα του νέου προπονητή ακούγονται κι άλλα ονόματα όπως του Τζαναβάρα, του Βασιλακάκη και του Διλμπέρη. Τον Ηρακλή Αμπελοκήπων υποδέχεται το Βυζάντιο, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Νέστος. Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Ένωσης για το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης