• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

Συνεχίζεται η κινητικότητα στην Αθήνα σχετικά με το έργο του αγωγού ΤΑΡ. Χθες εκπρόσωποι του ΤΑΡ συνάντησαν κυβερνητικά στελέχη, χωρίς να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Προσπαθούν να μάθουν νέα για την όδευση του αγωγού στην επαρχία Καβάλας οι 3 Κυβερνητικοί βουλευτές αλλά προς το παρόν η προσπάθεια τους δεν έχει αποτέλεσμα.

Λίγος κόσμος χθες το απόγευμα στις δύο εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ακόμη μικρότερη η συμμετοχή στις πορείες στους κεντρικούς δρόμους. Άφαντοι οι σπουδαστές του ΤΕΙ, δεν εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση της πλατείας Καπνεργάτη. Χθες βράδυ αναχώρησαν με δύο λεωφορεία για την Αθήνα 100 αγρότες του Νομού Καβάλας. Σήμερα θα λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος. Την Πέμπτη 26 Νοέμβρη διαμαρτυρία συνταξιούχων και ΑμΕΑ στην Καβάλα, πιθανόν στο κτίριο του ΙΚΑ. Απολογήθηκαν χθες στον Ανακριτή 3 κατηγορούμενοι για την υπόθεση διακίνησης ηρωίνης. Δύο εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι. 4 μηχανικούς και έναν διοικητικό υπάλληλο θα προσλάβει για 8 μήνες ο Δήμος Καβάλας. Η Δημωφέλεια πρόκειται να προσλάβει 25 πτυχιούχους φυσικής αγωγής, επίσης για 8 μήνες, για τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού.

Στις 5 το απόγευμα θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Γαλαξίας ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Στις 7 το απόγευμα συνεδριάζει για τον προϋπολογισμό του 2016 το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Σε νέα θέση, μέσα στο λιμάνι, θα βρίσκονται το απόγευμα οι εθελοντές που θα ενισχύσουν τους πρόσφυγες που θα έρθουν στην πόλη με το πλοίο Νήσος Μύκονος. Αποχωρούν από το κτίριο της πρώην κοινότητας Αμυγδαλεώνα τα ΕΛΤΑ. Αυτό οριστικοποιήθηκε στη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων των ΕΛΤΑ με τον Αντιδήμαρχο Ηλία Καλανταρίδη. Μετά από διαγωνιστική διαδικασία στον ΟΛΚ την φύλαξη των λιμανιών του Ν. Καβάλας ανέλαβε ο συνεταιρισμός των λιμενεργατών. Αναπληρωτής που εργάζονταν σε ολοήμερο της Χρυσούπολης καλύπτει το εκπαιδευτικό κενό στο 10ο Δημοτικό Σχολείο. Παραιτήθηκε διευθυντής δημοτικού σχολείου, με ψηφοφορία που έγινε χθες αντικαταστάθηκε. Γενική συνέλευση στη Δράμα θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη εβδομάδα οι εφοριακοί Καβάλας Δράμας.

 

Κοινή εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία πραγματοποιούν το απόγευμα στην αίθουσα του Όσκαρ η Φιλόπτωχος Αδελφότητα και η Μέριμνα για το Παιδί. Ο μοναχός του Αγίου Όρους Αρσένιος Βλιαγκόφτης μιλά το απόγευμα για την γιόγκα, σε εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης. Οι συγγραφείς Διαμαντής Αξιώτης- Κοσμάς Χαρπαντίδης μίλησαν σε εκδήλωση του 2ου Λυκείου για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

 

Ο Στιβ Γιατζόγλου είναι ο νέος προπονητής της Ένωσης, στη θέση του Γιάννη Τζήμα που αποχωρεί. Ο 66χρονος Γιατζόγλου είδε την Ένωση στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ. Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας αντιμετωπίζουν σήμερα τις αντίστοιχες της Δράμας. 10 μέρες εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού ο αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Σωκράτης Κωνσταντινίδης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης