ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012

Παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Γρανά- Παπακοσμά αλλά και του Δημάρχου Κωστή Σιμιτσή, συνεδρίασε χθες η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. Αποφάσισε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους βουλευτές του Ν. Καβάλας το Σάββατο. Θα συζητηθεί η πρωτοβουλία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για την «απορρόφηση» του οργανισμού από τον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης. Σήμερα τον Υπουργό κ. Μουσουρούλη συναντά στην Αθήνα ο βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης. Συνάντηση με την Κατερίνα Λαυρεντιάδη είχαν χθες στην Αθήνα οι συνδικαλιστές της ΒΦΛ. Και η κ. Λαυρεντιάδη διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι η ΒΦΛ δεν έχει καμία σχέση με τα όσα διερευνά η δικαιοσύνη στην υπόθεση της τράπεζας Proton. Σύμφωνα με την κ. Λαυρεντιάδη ο σύζυγος της έχει στοχοποιηθεί για αυτό και άπαντες πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Σήμερα οι εκπρόσωποι του σωματείου θα επιδιώξουν να συναντήσουν τους Φώτη Κουβέλη- Βαγγέλη Βενιζέλο. Σίγουρη είναι η συνάντηση τους με τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Το Υπουργείο Τουρισμό παρεμβαίνει υπέρ της προτεινόμενης επένδυσης στη Θάσο, η οποία αντιμετωπίζει γραφειοκρατικά προβλήματα. Πρόκειται για πρόταση κατασκευής και λειτουργίας ξενοδοχείου 5 αστέρων στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, μετά τις Αλυκές. Η γιατρός Σταυρούλα Μπουσμουκίλια είναι προσωρινή διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, ως διευθύντρια της ιατρικής του υπηρεσίας.

 

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα είχε την Τρίτη ο Γιώργος Καλαντζής. Έθεσε θέμα επιδότησης εργασίας 12% και στον Νομό Καβάλας. Συζητήθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές εταιρίες που έχουν λάβει δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Την Παρασκευή εκπρόσωποι του ΤΕΙ Καβάλας παρουσιάζουν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας πρόταση για διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών. Σήμερα η ψηφοφορία για την εκλογή Μητρόπουλου στη θέση του προέδρου. Από μέρα σε μέρα οι πληρωμές για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας. Πληρώθηκαν χθες οι κτηνοτρόφοι του Νομού Καβάλας την ενίσχυση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Προσφυγή στο ΣτΕ κατέθεσε ο Δήμος Θάσου για να μην καταργηθεί η εφορία του νησιού. Συνέντευξη τύπου παρουσία και του επενδυτή, δίνει το πρωί για τα Λουτρά των Ελευθερών ο Αρχέλαος Γρανάς. Στις 11 το πρωί απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Καπνεργάτη. Στη 1 το μεσημέρι συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου Καβάλας αλλά και του δημοτικού συμβουλίου Νέστου. Το μεσημέρι συνεδριάζει και το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου.

 

Συνέντευξη τύπου για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου δίνει το μεσημέρι ο Βασίλης Ξουλόγης. Το απόγευμα στην Καβάλα εκδήλωση από το σύνολο σαξοφώνων του Δ. Ωδείου, εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης για τον ιερά Παναγιώτη Ξανθόπουλο, γιορτή του τμήματος Καβάλας των ΑΧΕΠΑΝΣ. Στις 5 το απόγευμα εκδήλωση και του Φωτογραφικού Ομίλου. Στις 9 το βράδυ συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη στο Όσκαρ.

 

Για την Βαλκανική Λίγκα η Ένωση υποδέχεται στις 5.30 το απόγευμα στην Καλαμίτσα την Τεόντο. Εκτός αποστολής ο Μανωλόπουλος που δεν θα παίξει ούτε το Σάββατο με τον Ολυμπιακό. Στον ΑΟΚ με λεωφορείο θα ταξιδέψει στην Αθήνα αύριο η ομάδα, την Πέμπτη παίζει με την ΑΕΚ για το κύπελλο. Έως και 4 παίκτες από την ερασιτεχνική ομάδα θα προωθηθούν στους επαγγελματίες. Τον Μαραγκό ζήτησε από τον ΑΟΚ ο Πανιώνιος αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.

 

 

Διαβάστε επίσης