ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Απεργούν σήμερα οι ναυτεργάτες της Θάσου στο πλαίσιο της νέας πανελλαδικής απεργίας της ΠΝΟ. Ταυτόχρονα περιφρουρούν την απεργία τους ευρισκόμενοι στα λιμάνια του νησιού. Ούτε σήμερα αναμένεται στο κεντρικό λιμάνι πλοίο από τα νησιά του Β. Αιγαίου. Πιθανή άφιξη του πλοίου «Πελαγίτη» το Σαββατοκύριακο για την εξυπηρέτηση των φορτηγών. «Συνδέονται ο αγωγός ΤΑΡ με το πλωτό LNG της ΔΕΠΑ» υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Δημήτρης Κυριαζίδης. Εκτιμά ότι νεότερα για τον ΤΑΡ θα υπάρξουν μετά τις τοπικές εκλογές. Ούτε χθες δόθηκαν στην Π.Ε. Καβάλας οι αναλύσεις του νερού περιοχών του Δήμου Παγγαίου. Ο Σίμος Γιοβανάκης και ο Στράτος Μακρογιαννίδης είναι υποψήφιοι πρόεδροι στις σημερινές εκλογές του Αστικού ΚΤΕΛ. Η εταιρία Έλικα ΑΤΕ από την Κοζάνη είναι προσωρινή μειοδότρια μετά την δημοπράτηση έργων στο νέο λιμάνι, διαδικασία που έγινε χθες στην Αθήνα. Γρανάς και Ηλιάδης συζήτησαν χθες το πρόβλημα κάλυψης ποσού 500.000 ευρώ ΦΠΑ στο έργο των πλωτών εξεδρών. Συνάντηση με εκπρόσωπο της διοίκησης της ΒΦΛ είχε χθες το σωματείο αλλά πάλι δεν υπήρξαν συγκεκριμένα νέα.

 

Την πρώτη του μεγάλη προεκλογική εκδήλωση πραγματοποιεί στις 8 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Λούσυ ο Κωστής Σιμιτσής. Θα ανακοινώσει 100 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, όχι όμως την προερχόμενη από την ΔΗΜΑΡ Μαρία Τσουρή. 47 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Επίσκεψη στον σύλλογο ΑμΕΑ και στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας έκανε χθες η Δήμητρα Τσανάκα. Συνεδριάζει το μεσημέρι το τοπικό συμβούλιο Δήμου Καβάλας. Αναφορά στη Βουλή για την απρόσκοπτη υλοποίηση του προγράμματος «Εξοικονομώ» από τις τράπεζες κατέθεσε ο Γιώργος Καλαντζής. Την Παρασκευή θα πληρωθούν τα επιδόματα της Πρόνοιας στους δικαιούχους του Νομού Καβάλας. Δύο ημέρες- αύριο και μεθαύριο- θα απεργήσει και στη Καβάλα το προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες πιθανότερο είναι η αγορά να λειτουργήσει κανονικά την Κυριακή των Βαΐων. Παραμένουν σε διαθεσιμότητα 15 σχολικοί φύλακες του Δήμου Καβάλας αλλά για άγνωστο χρονικό διάστημα.

 

Συνέντευξη τύπου θα δώσουν το μεσημέρι στο Νοσοκομείο οι διοργανωτές του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επείγουσας Ιατρικής που θα γίνει στην πόλη μας τις προσεχείς ημέρες. Στις 5.30 το απόγευμα στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» μαθητές 8 δημοτικών σχολείων πραγματοποιούν εκδήλωση για την ημέρα παιδικού βιβλίου. Μέσα από το πρόγραμμα «Στηρίζω» το κοινωνικό κατάστημα λειτουργεί σε καθημερινή βάση στον γνωστό χώρο του στρατοπέδου Κωτσάλου.

 

Διατεθειμένοι να περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον ΑΟΚ είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν κάνουν ακόμη προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι. Η Ένωση συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης