ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΛΗ 2014

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑ Σπύρο Παλαιογιάννη είχε την Δευτέρα ο βουλευτής Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης. Ο κ. Κλειτσιώτης μετέφερε στον κ. Παλαιογιάννη την αρνητική άποψη των καβαλιωτών για το πλωτό LNG. Η ΔΕΠΑ παραμένει προβληματισμένη με τα όσα γίνονται στην Καβάλα ενώ την Παρασκευή το πρωί ενημερώνει το ΤΕΕ ΑΜ και το Επιμελητήριο. Πλήθος ανακοινώσεων τοπικών συλλόγων και φορέων, άπαντες δηλώνουν συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο. Γενική συνέλευση έκαναν χθες οι γιατροί του Νοσοκομείου. Συμπλήρωσαν με αναπληρωματικό μέλος το συμβούλιο του συλλόγου τους, αποφάσισαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη για να πληρωθούν μνημονιακές περικοπές προηγούμενων ετών. «Καλοί οι επικουρικοί γιατροί αλλά όχι αρκετοί» είπε ο πρόεδρος Χάρης Τριανταφυλλίδης. Θέμα ενίσχυσης των γιατρών του ΠΕΔΥ Καβάλας έθεσε ο Ξενοφώντας Κροκίδης. Μνημόνιο συνεργασίας του ΤΕΙ Καβάλας με την Πυροσβεστική υπηρεσία υπεγράφη χθες. Από χθες στο αεροδρόμιο τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ. Συνελήφθη χθες ιδιώτης επειδή είχε χρέη στο δημόσιο 190.000 ευρώ.

Γιατρό στην Καβάλα ζητά να προσλάβει ο ΟΚΑΝΑ. Χωρίς συντηρητή για τους ανελκυστήρες του έμεινε το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας. Παραμένει η βλάβη στο σύστημα ψύξης. Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας είχε χθες ο Γιώργος Καλαντζής, ζήτησε να επισπευστεί η δημιουργία και λειτουργία στο Νοσοκομείο αιμοδυναμικού εργαστηρίου. Αφιέρωμα στον ΟΛΚ φιλοξένησε η εφημερίδα Ναυτεμπορική. Νέοι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών θα γίνουν σήμερα στην επαρχία Νέστου. Ο Σπύρος Κετζετζής εξελέγη α’ αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας. Τώρα άρχισαν οι εξετάσεις των φοιτητών της Νοσηλευτικής σχολής του ΤΕΙ Καβάλας στο Διδυμότειχο. Εγκαινιάστηκε χθες στη Νέα Καρβάλη ο νέος δημοτικός παιδικός σταθμός.

Από το Σάββατο ως την Δευτέρα το 34ο φεστιβάλ «Ήλιος και Πέτρα» με συμμετοχή χορευτών από τη Ν. Ζηλανδία και την Αρμενία. Το βράδυ στο πάρκο του Παληού καλοκαιρινή εκδήλωση των κατοίκων. Στο Φρούριο σήμερα το βράδυ η ετήσια εκδήλωση της σχολής χορού του δήμου Καβάλας. Πετυχημένη εκδήλωση χθες στην παραλία για την τράπεζα χρόνου του προγράμματος Στηρίζω.

Μια επίσημη πρόταση αναμένει πάντα η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ ενώ προετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο καλώντας συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές να περιμένουν και να μην συμφωνήσουν με άλλη ομάδα. «Ανοιχτό» πάντα το σενάριο ο ΑΟΚ να διοικηθεί από ερασιτέχνη και παλαιμάχους. Ο αθλητής του ΝΟΚ Γιάννης Γιαραμάνης κατετάγη 40ος σε παγκόσμιο επίπεδο στα σκάφη τύπου Finn.

Διαβάστε επίσης