• 2 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015

Ούτε χθες υπήρξαν νεότερα από τη διοίκηση της ΒΦΛ σχετικά με την παραχώρηση σε εταιρία που εδρεύει στην Κύπρο τριών μονάδων του εργοστασίου της Νέας Καρβάλης. Κατά πληροφορίες ετοιμάζονται στην Αθήνα οι νέες συμβάσεις που άμεσα θα κληθούν να υπογράψουν οι εργαζόμενοι αυτών των μονάδων. Στην Αθήνα ήταν χθες οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων. Μέχρι το απόγευμα είχαν συναντήσεις με εργατολόγους, όχι με τη διοίκηση της εταιρίας.

 

Περίπου 1.000 μετανάστες από την Συρία ήρθαν χθες στην Καβάλα με το πλοίο Νήσος Ρόδος. 19 τουλάχιστον δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη εκτέλεσε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Κυκλοφοριακό κομφούζιο χθες το απόγευμα στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Γεμάτο κόσμο έρχεται το πρωί στην Καβάλα, στην προτελευταία άφιξη του για φέτος, το Blue Star 1. Δημοσιεύεται σήμερα στην Πρωινή επιστολή διαμαρτυρίας ατόμου με ειδικές ανάγκες που επιχείρησε να κάνει μπάνιο στη Καλαμίτσα το απόγευμα της Δευτέρας αλλά δεν βρήκε διαθέσιμο τον ειδικό μηχανισμό που πρόσφατα εγκατέστησε ο Δήμος Καβάλας.

 

Περιοδεία στην πόλη κάνουν το πρωί οι βουλευτές της ΝΔ Κικίλιας και Κέλας. Το απόγευμα θα συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ. Το απόγευμα κομματικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ. 11 αιτήσεις για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας παρέλαβε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Εντός της ημέρας το εκλογικό σπιτάκι του κόμματος στην πλατεία Καπνεργάτη. Εκπρόσωποι του κόμματος από την Αθήνα συναντούν στελέχη του Ποταμιού το απόγευμα στην πόλη μας. Το Σάββατο το μεσημέρι στην Καβάλα η Φώφη Γεννηματά. Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί το ΠΑΜΕ για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΘ. Συναντήσεις με κτηνοτρόφους είχε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Το απόγευμα στην Καβάλα συγκέντρωση τραπεζουπαλλήλων παρουσία του προέδρου της ΟΤΟΕ. Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Στρατής Πλωμαρίτης επισκέφθηκε χθες το νοσοκομείο, συνάντησε τη διοίκηση και τους διευθυντές των κλινικών. Ορκίστηκε και έπιασε δουλειά χθες στο Νοσοκομείο μόνιμη γιατρός μικροβιολόγος. Περιοδείες στις συνοικίες της Καβάλας άρχισε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Μετά τις βουλευτικές εκλογές θα επανέλθουν τα θέματα του αγωγού ΤΑΡ.

 

Τριήμερο λαϊκό πανηγύρι με διάφορες δράσεις οργανώνει στο τέλος της εβδομάδας στο δάσος των Πεντακοσίων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων. Εκδρομή στην Βεργίνα και την Παναγία Σουμελά οργανώνει η Θρακική Εστία. Άρχισε χθες η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τους Σύρους μετανάστες. Πραγματοποιείται από συλλόγους της πόλης στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου.

 

Φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας θα παίξει την Κυριακή ο ΑΟΚ. Εντός των ημερών κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της Ένωσης. Έγινε χθες η κλήρωση της Γ’ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. 12 και 13 Σεπτέμβρη οι προπονητές ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας οργανώνουν σεμινάριο.

 

Διαβάστε επίσης