• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες προερχόμενες από το Δήμο Καβάλας η αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων δεν χορηγεί άδεια σε κανένα από τα 24 γήπεδα της περιοχής αφού σε όλα εντόπισε παραλείψεις. Όπως μάλιστα λέγεται η Επιτροπή θα κρατήσει την ίδια στάση και για τα γήπεδα των άλλων Δήμων του Νομού. Η επίσημη απόφαση της αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Ποσό 490.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει στο κράτος ο Δήμος Καβάλας για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες στο εργοστάσιο του Ξιφία. Μπήκαν σε αυτό με σκοπό να κλέψουν μικροαντικείμενα κι ότι τους ήταν χρήσιμο. Ολλανδός τουρίστας που έκανε τις διακοπές του στη Θάσο είναι αγνοούμενος από χθες το απόγευμα. Μαζί με φίλο του βρίσκονταν στη θάλασσα μέσα σε πλαστική βάρκα, παρασύρθηκαν από τα θαλάσσια ρεύματα στη νότια πλευρά του νησιού. Για τις εξισωτικές αποζημιώσεις διαμαρτύρονται σήμερα στη Κομοτηνή κτηνοτρόφοι της ΑΜΘ. Χθες 8 μονάδες της Ξάνθης βρέθηκαν μολυσμένες από τον καταρροϊκό πυρετό.

Αύριο το μεσημέρι καταπλέει στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο μήκους 195 μέτρων Silver Spirit. Δύο άτομα συνελήφθησαν από την ομάδα ΔΙΑΣ επειδή έκλεψαν 500 ευρώ από παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Το περιστατικό έγινε στην παραλία Μυρτοφύτου. Όλα τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Καβάλας ελέγχθηκαν τους προηγούμενους μήνες από την Τροχαία και βρέθηκαν σε καλή κατάσταση. Λόγω πρόσφατων μηχανικών βλαβών-η αποκατάσταση των οποίων καθυστερεί- 3 από αυτά είναι σήμερα στη διάθεση της υπηρεσίας. Αποποιήθηκε την εκλογή του στο νέο δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου ο Γιάννης Φιλόσογλου. Την Παρασκευή το απόγευμα ορκίζεται το νέο δημοτικό συμβούλιο Θάσου, την Τετάρτη το νέο δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Ελέγχους στους πεζόδρομους υποσχέθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο η Τροχαία Καβάλας. Εκπρόσωποι του κόμματος «Το Ποτάμι» συνάντησαν τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ξενοφώντα Κροκίδη. Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες το έργο καθαρισμού του παλιού Νοσοκομείου. Το κτίριο επισκέφθηκε χθες ο διοικητής Χρήστος Κοπατσάρης. Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου για την συναυλία του Αντώνη Ρέμου το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας «βάζει» δρομολόγια το βράδυ της Παρασκευής προς τον Μπάτη. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για την θεατρική παράσταση «Donna Abbandonata». Σήμερα στο αρχαίο θέατρο η παράσταση «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου», την ίδια ώρα στην αυλή του 2ου Λυκείου η μουσική εκδήλωση της Χρυσούλας Μίσχου.

Τον νεαρό επιθετικό της Ξάνθης Ιάσωνα Παπαδημητρίου θέλει να πάρει δανεικό ο ΑΟΚ. Το απόγευμα φιλική αναμέτρηση με τον Κεραυνό Πέρνης. Σήμερα ο Άρης Ακροποτάμου παίζει φιλικό ματς με τον Εθνικό Γαζώρου. Ο Ορφέας ταξιδεύει στο Δοξάτο, επίσης για φιλικό παιχνίδι.

 

 

Διαβάστε επίσης