ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Χρήστος Ηλιάδης επιβεβαίωσε χθες τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το ΤΑΙΠΕΔ εξετάζει το ενδεχόμενο παραχώρησης στον Δήμο Καβάλας της αποθήκης του Τελωνείου στο λιμάνι. Με αυτόν τον τρόπο το δημόσιο θα αποζημιώσει τον Δήμο Καβάλας για την έκταση που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί στο έργο του νέου λιμανιού, η οποία είναι δημοτική. Ο κ. Ηλιάδης ανακοίνωσε χθες την πρόθεση του Υπουργού κ. Σταθάκη να χρηματοδοτήσει τη μελέτη απαραίτητων έργων στη χερσαία ζώνη του νέου λιμανιού.

 

Ολοκληρώνεται το βράδυ η έκθεση Καβάλα Expo 2015. Αυξημένη η κίνηση του κοινού. Ως το τέλος της εβδομάδας θα συνεχιστεί το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. 64χρονος κάτοικος δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Καβάλας συνελήφθη χθες γιατί κατείχε 3 κιλά χασίς. Στην οικία του βρέθηκαν 5 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Εργασίες ανακαίνισης άρχισαν στο ξενοδοχείο Ωκεανίς. Γίνονται στο υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Σύντομα το Ωκεανίς θα αποκτήσει γυμναστήριο ενώ το Καλοκαίρι θα λειτουργήσει η πισίνα του ξενοδοχείου. Αισιοδοξούν οι αρμόδιες υπηρεσίες ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κρούσμα οζώδους δερματίτιδας στο Ν. Καβάλας. Ύποπτο κρούσμα στην Ξάνθη. Με χθεσινή ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΚ εξηγεί ότι τους τελευταίους μήνες το χρέος της στη ΔΕΗ μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Συνελήφθη στην Χρυσούπολη 46χρονος που οδηγούσε δίκυκλο με πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.

 

Η ανακύκλωση του γυαλιού στο Δήμο Καβάλας συνεχίζεται με επιτυχία, δήλωσε χθες η αρμόδια αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη Πρασσά. Η Α.Δ. Καβάλας τίμησε χθες τον Άγιο Αρτέμιο. Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νίκος Ίμβρος τόνισε ότι σύμφωνα με νόμο επί Δένδια καταργήθηκαν τα οργανικά κενά με αποτέλεσμα η Διεύθυνση της Καβάλας να φαίνεται ότι δεν χρειάζεται επιπλέον προσωπικό. Το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας του 2010 ήταν χθες στο Εφετείο Θράκης. Τα μέλη του κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος επειδή δεν έκλεισαν επιχείρηση στο Παληό. Η υπόθεση πήρε αναβολή για να δικαστεί τον Φεβρουάριο. Ο Δήμος Καβάλας ανακοινώνει ότι γνωστοποιήθηκαν οι πίνακες των δικαιούχων του προγράμματος της Επισιτιστικής Βοήθειας. Το απόγευμα στο λιμάνι το πλοίο Νήσος Μύκονος με πρόσφυγες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

 

Ελληνοαμερικανίδες που έχουν πρόθεση να στηρίξουν το ίδρυμα Αγία Μαρίνα θα επισκεφθούν το πρωί τον Θόδωρο Μαρκόπουλο. Το απόγευμα εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου στη Δ. Βιβλιοθήκη με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η Θρακική Εστία και η Πανηπειρωτική Ένωση ανακοίνωσαν εκδηλώσεις που θα κάνουν το Σαββατοκύριακο αφιερωμένες στην επέτειο του ΟΧΙ.

 

Ο Ράσελ Ρόμπινσον αποκτήθηκε από την Ένωση, η οποία βιάζεται να τον δει στην Καλαμίτσα ώστε να προλάβει το ματς του Σαββάτου με τον Κόροιβο. Ο Ρόμπινσον θα πάρει τη θέση του Μέντλιν. Ρεπό είχαν χθες οι παίκτες του ΑΟΚ. Σήμερα ο Νέστος αντιμετωπίζει τον Αετό Ορφανού για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης