• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Συνεδριάζει το μεσημέρι η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας προκειμένου να συζητήσει τον προτεινόμενο από τον Δήμο Καβάλας νέο κανονισμό λειτουργίας των πεζόδρομων. Μετά από μια μελέτη και επεξεργασία του σχεδίου 15 περίπου ημερών ο Σύλλογος διαπιστώνει ότι αυτός είναι γενικός, αντιγραφή κανονισμού της πόλης του Βόλου. Ζητά νέα συνάντηση με την διοίκηση του Δήμου προκειμένου να όλα όσα ο κανονισμός περιλαμβάνει να γίνουν πιο συγκεκριμένα. Χθες βράδυ η Π.Υ. Καβάλας αντιμετώπισε περιστατικό υπερθέρμανσης καμινάδας σε κατοικία στην οδό Αναγνωσταρά. Η παράταξη του Βασίλη Ξουλόγη αποχώρησε από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου επειδή δεν έγινε δεκτό το αίτημα της να εκδοθεί ψήφισμα για την Κυβερνητική πρωτοβουλία που αφορά τα αποθεματικά των Ο.Τ.Α. Για τον ίδιο λόγο συνεδριάζει εκτάκτως το μεσημέρι στην Κομοτηνή η διοίκηση της Π.Ε.Δ. Λόγω επίσχεσης εργασίας του προσωπικού δεν ήρθε χθες στην Καβάλα το πλοίο Ταξιάρχης. Μάλλον δεν παραιτούνται ο διοικητής και η αναπληρώτρια του στο Νοσοκομείο. Της Κυβερνητικής πρωτοβουλίας για τα αποθεματικά εξαιρούνται αυτά των Οργανισμών Λιμένων. Παραμένουν στον ΟΛΚ τα χρήματα του ταμείο του. Σήμερα το πρωί ημερίδα για τις χρηματοδοτήσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

Υπέρ της λειτουργικής κατάληψης του στρατοπέδου Ασημακοπούλου τάσσεται ο Μάκης Παπαδόπουλος. Διέκοψε την προηγούμενη εβδομάδα τη λειτουργία του πρατήριο υγρών καυσίμων στο κέντρο της πόλης. Ποσό 8.000 ευρώ δίνει στον Δήμο Θάσου το Υπουργείο Εργασίας για αντιμετώπιση άμεσων αναγκών από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτέμβρη. Για σήμερα είναι προγραμματισμένη στο Εφετείο Θράκης δίκη της υπόθεσης Μπουδακίδου ωστόσο είναι πιθανό η υπόθεση να εκδικαστεί αύριο. Προσέρχονται και δηλώνουν τις ιδιοκτησίες τους πολίτες στο κτηματολογικό γραφείο της Ελευθερούπολης. Για τις δικαστικές διώξεις ασφαλισμένων από το ΙΚΑ κατέθεσε ερώτηση ο Τάκης Εμμανουηλίδης. Στην Καβάλα από το πρωί ο προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ Σταύρος Κουτσούμπελης. Στη Θάσο από χθες το νέο μικρό φέρι μποτ της ΑΝΕΘ που θα αντικαταστήσει το Θάσος 6 το οποίο πουλήθηκε. Η νέα προκήρυξη του προγράμματος Leader είναι μια ευκαιρία για την τοπική κοινωνία, δήλωσε χθες ο διευθυντής της ΑΝ.ΚΑ Μιχάλης Σκορδάς. Ενημερωτικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αυτή και την ερχόμενη εβδομάδα στο χερσαίο τμήμα του Νομού.

 

Το απόγευμα γενική συνέλευση του Συλλόγου των Αρχιτεκτόνων. Εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου για τα δικαιώματα των ασθενών. Στο Όσκαρ προβάλλεται ντοκιμαντέρ για την ιστορία του αεροδρομίου που τον προηγούμενο αιώνα λειτούργησε στο Καζαβήτι. Το απόγευμα εκδήλωση στη Δ. Καπναποθήκη της Επιτροπής Ειρήνης. Ημερίδα για την εκπαιδευτική ρομποτική στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ.

 

Σενάρια προερχόμενα από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι το ματς του ΑΟΚ είναι πιθανό να μετατεθεί για το Σάββατο. Έγινε χθες στην Α.Δ. Καβάλας η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, αναμένονται περισσότεροι από 500 οπαδοί του Πανσερραϊκού. Για το κύπελλο ερασιτεχνών ο Νέστος υποδέχεται στις 5 το απόγευμα τον Απόλλωνα Παραλιμνίου Σερρών.

 

 

Διαβάστε επίσης