• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΓΕΝΑΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη θα έχει αύριο στην Αθήνα ο βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης. Θα συζητηθεί το θέμα του κτιρίου του κάτω Νοσοκομείου. Για το ίδιο κτίριο ενδιαφέρον δείχνει ο ΕΟΠΥΥ που θέλει να αξιοποιήσει μέρος του και να δημιουργήσει Κέντρο Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης. Επιμελητήριο, Ομοσπονδία και άλλοι τοπικοί φορείς δήλωσαν χθες το απόγευμα συμμετοχή στο συλλαλητήριο για μια διαφορετική όδευση του αγωγού ΤΑΡ από τα Τενάγη των Φιλίππων. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Νέα σύσκεψη φορέων για το ίδιο θέμα αύριο το μεσημέρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Για οικονομικούς λόγους μετακομίζουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Καβάλας από την πολυκατοικία της οδού Ερυθρού Σταυρού στην πολυκατοικία του ΟΛΚ στο κεντρικό λιμάνι. Την Παρασκευή το απόγευμα η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα. Δηλώνει ότι έχει σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο της, χαρακτηρίζει ευπρόσδεκτη τη στήριξη από τη ΝΔ. Ο βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης είναι ο πιθανότερος υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜΘ. Λόγω μη ισοσκελισμένου προϋπολογισμού του 2014 ο Δήμος Θάσου κινδυνεύει να υποχρεωθεί σε απολύσεις μόνιμου προσωπικού.

 

Πρόστιμα 50.000 ευρώ σε 9 επιχειρήσεις του Νομού Καβάλας επέβαλε ο ΕΦΕΤ τον Δεκέμβρη. Το Υπουργείο Υγείας ενέκρινε τον προϋπολογισμό του 2014 του Νοσοκομείου Καβάλας. Με την Ελένη Τουλιοπούλου, διευθύντρια του ΚΠΕ Φιλίππων, διευρύνεται η τουριστική επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Εκτός δρομολογίων είναι από τη Παρασκευή το πλοίο European Express. Τα δρομολόγια του εκτελεί το πλοίο «Θεόφιλος». Στο γραφείο του Αρχέλαου Γρανά έγινε σύσκεψη για τη λειτουργία των ΤΟΕΒ του Νομού Καβάλας. 4 διαρρήξεις που έγιναν τον Νοέμβρη σε χωριά του Νομού Καβάλας εξιχνιάστηκαν από την Α.Δ. Καβάλας. Ένας μαθητής θεωρείται υπεύθυνος για την υποστολή της ελληνικής σημαίας του 5ου Γυμνασίου. Διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι στη θέση της μπήκε σημαία της Τουρκίας. Επικίνδυνο είναι παλιό κι εγκαταλειμμένο σπίτι στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλη Στάνη και Ομονοίας. Ο Θεολόγης Βενέτης από τις Σέρρες εξελέγη πρόεδρος του τμήματος ΑΜ του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Αντιπρόεδρος ο Μάκης Καϊπάκης.

 

Ικανοποιημένος επέστρεψε από την τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκος. Προετοιμασίες για την έκθεση της Κωνσταντινούπολης. Στις 6 το απόγευμα στο Νοσοκομείο εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Ε.Σ.Υ. Η ομάδα των Παραμυθάδων θα είναι στις παιδικές βιβλιοθήκες του Αγίου Λουκά και του Βύρωνα την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα.

 

Ούτε χθες εξασφάλισε ενημερότητα από τον Δήμο Καβάλας η ΠΑΕ ΑΟΚ. Αργούν οι μεταγραφές, ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης βράβευσε τον προπονητή της Ένωσης Γιάννη Τζήμα.

 

Διαβάστε επίσης