• 30 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Στην σημερινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Καβάλας θα εξεταστεί το αίτημα 8 επιχειρήσεων της δημοτικής λαχαναγοράς για νέα μείωση των ενοικίων που πληρώνουν. Αν τελικά το αίτημα δεν γίνει δεκτό τότε οι επιχειρήσεις θα αποχωρήσουν από την λαχαναγορά αφήνοντας άδεια 16 καταστήματα. Σε αυτό το ενδεχόμενο ζητούν να τους επιστραφούν οι εγγυήσεις που έδωσαν στην έναρξη της μίσθωσης. Η αρμόδια δημοτική υπηρεσία εισηγείται το αίτημα μείωσης των ενοικίων να γίνει δεκτό μόνο για 2 από τις 8 επιχειρήσεις.

Ένα όχημα της Π.Υ. Καβάλας κινήθηκε χθες στην περιοχή άνωθεν Μπάτη μετά από τηλεφωνήματα περιοίκων. Τελικά ο καπνός που προέρχονταν από δασική περιοχή οφείλονταν σε ψήσιμο λουκάνικων! Άγνωστοι εγκατέλειψαν στην Εγνατία οδό τα ξημερώματα χθες επιβατικό αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο που δεν είχε πινακίδες απομακρύνθηκε με ενέργειες της Τροχαίας Καβάλας, εξετάζεται αν έχει κλαπεί από την Ξάνθη. Έτοιμες για το κοινό θα είναι σήμερα κλιματιζόμενες αίθουσες της Π.Ε. Καβάλας και των Δήμων. Το Ράδιο Ταξί και το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί εξέτασαν αλλά δεν επιβεβαίωσαν καταγγελία επιβατών κρουαζιερόπλοιου σύμφωνα με την οποία πλήρωσαν περισσότερα του κανονικού χρήματα για μια κούρσα από τα παλιά ψαράδικα ως τη Τόσκα. Χθες το μεσημέρι συνυπήρξαν στο λιμάνι δύο κρουαζιερόπλοια, το Σίλβερ Σπίριτ και το Σι Κλάουντ.

Δύο συγκεντρώσεις κατά του μνημονίου γίνονται το απόγευμα, η μία στην Πλατεία Καπνεργάτη κι η δεύτερη στο Δημοτικό Κήπο. Δικογραφία σχημάτισε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης σε βάρος 49χρονου για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος. Το Σωματείο Οικοδόμων ενημερώνει τα μέλη του ότι αρχίζει η καταβολή δωρόσημου β’ τετραμήνου 2015. Επίσημη έναρξη με συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες στο Δημαρχείο για το πρόγραμμα της Επισιτιστικής Βοήθειας. Ο διοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος στην Χρυσούπολη επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο. Τα 21 νέα ασθενοφόρα έφυγαν χθες από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας του κ. Πριονίδη στη Νέα Πέραμο προκειμένου να αναλάβουν δράση στα Κ.Υ. της Περιφέρειας ΑΜΘ. Έτοιμη από πλευράς πυρασφάλειας η Θάσος, δηλώνει ο περιφερειακός σύμβουλος Σταύρος Τσολάκης. Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην παραλία η έκθεση βιβλίου.

Σήμερα το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων η παράσταση «Γυναίκες στον Πόλεμο». Εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο στο Δάτο λόγω της εορτής του Αγίου Παντελεήμονα. 100 φοιτητές από την Αμάσεια της Τουρκίας ήταν χθες στην πόλη μας για δύο ώρες, καθ’ οδόν για Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη τύπου σήμερα το πρωί για το φεστιβάλ Πλάι στο Κύμα που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας στην Κεραμωτή.

Δύο νεαροί Ούγγροι δοκιμάζονται από χθες στις προπονήσεις του ΑΟΚ. Υποψήφιος να αποκτηθεί και ο τερματοφύλακας Σιριτούδης. Μεταγραφικές έρευνες και για Αμερικανούς παίκτες κάνει η Ένωση. Βλάχος και Καραγιαννίδης άφησαν τον Άρη Ακροποτάμου, θα συνεχίσουν στον Εθνικό Σερρών.

 

Διαβάστε επίσης