• 18 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΗ 2013

Χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα και ειδήσεις έγινε χθες το μεσημέρι η επίσκεψη στην Καβάλα του προέδρου του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη. Μετά την παρουσία του στο ΕΚΑΒ Καβάλας ο κ. Παπαγιαννίδης συναντήθηκε με την αναπληρώτρια διοικητή του Νοσοκομείου Σταυρούλα Μπουσμουκίλια. Υποσχέθηκε ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων, ενίσχυση του προσωπικού με 10 συμβασιούχους τον Αύγουστο. Καταβάλλονται προσπάθειες ώστε πληρώματα του ΕΚΑΒ Καβάλας να βρίσκονται στην περιοχή της Τούζλας έστω Παρασκευή-Σάββατο- Κυριακή για όλη την Καλοκαιρινή περίοδο. Χωρίς ειδήσεις έγινε χθες το πρωί στο Νοσοκομείο γενική συνέλευση των εργαζόμενων. Η πρόεδρος του σωματείου ενημέρωσε για την ΕΔΕ, αντικείμενο της οποίας θα είναι η λειτουργία της νοσηλευτικής υπηρεσίας. Βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. Ελευθερούπολης. Στην σημερινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου θα συζητηθεί η πρόταση της διοίκησης του Δήμου Καβάλας για δοκιμαστική πεζοδρόμηση δύο μηνών τμήματος της οδού Δοϊράνης.

 

Ο Γιώργος Τσίπρας μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει το απόγευμα σε εκδήλωση στο Στέκι της Νέας Πόλης. Αύριο το απόγευμα θα επισκεφθεί την Καβάλα ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου. Παρέμβαση στο Υπουργείο Παιδείας έκανε το ΚΚΕ προκειμένου να μην μετρήσουν οι απουσίες μαθητών του 4ου ΕΠΑΛ, απουσίες που έγιναν όταν το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη. Στο Λούσυ θα γίνει την Κυριακή το πρωί η συνάντηση διοικήσεων Ομοσπονδιών και Εμπορικών Συλλόγων της ΑΜΘ, παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καβαθά. Στο Διοικητήριο θα είναι το πρωί ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ Κώστας Κατσιμίγας. Νέα συνάντηση για θέματα κρουαζιέρας είχαν χθες εκπρόσωποι του ΟΛΚ, της Δημωφέλειας και του Επιμελητηρίου. Δεύτερη συνάντηση τοπικών φορέων προετοιμάζει το ΤΕΕ ΑΜ στο πλαίσιο προετοιμασίας τοπικού αναπτυξιακού συνεδρίου.

 

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Καβάλας βραβεύει τον Γιάννη Γαβριηλίδη που δημιούργησε το επετειακό λογότυπο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Το απόγευμα εκδήλωση για τον βουλευτή Γιώργο Τσαρουχά. Παρουσιάζεται σήμερα από τους ξενοδόχους της περιοχής το Ελληνικό Πρωινό. Σήμερα και αύριο το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Η κατάρα της Ίρμα Βεπ». Στον Μεσότοπο Παγγαίου θα είναι το Σάββατο εκπρόσωποι της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου. 10 με 15 Ιουλίου θα γίνει στη Θάσο το φετινό Astrocamping. Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση της Θασιακής Ένωσης, πρόεδρος παρέμεινε ο Νίκος Τσιλογιώργης.

 

Με πολλές απουσίες ο ΑΟΚ παίζει το απόγευμα στην Επανομή το προτελευταίο ματς του πρωταθλήματος. Διαιτητής ο Φωτιάδης από τον σύνδεσμο Σερρών. Ο Νέστος υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης κι ο Άρης Ακροποτάμου αντιμετωπίζει την Ανατολή Ιωαννίνων στο ουδέτερο γήπεδο του Βατανιακού Κατερίνης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης