• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

 

Σήμερα θα γίνει γνωστή η απόφαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών επί των χειμερινών δρομολογίων των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Χθες και ο Γιάννης Πασχαλίδης ζήτησε να διατηρηθούν τα 3 δρομολόγια από Δευτέρα ως Σάββατο, 2 την Κυριακή. Όπως τόνισε ο βουλευτής αυτό πρέπει να συνεχιστεί ως την Άνοιξη ανεξάρτητα από την περίοδο ακινησίας λόγω ετήσιας επιθεώρησης των πλοίων. Χθες το ίδιο Συμβούλιο δέχθηκε το αίτημα της NEL να δρομολογήσει χωρίς επιδότηση το πλοίο «Μυτιλήνη» από την Καβάλα προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Κατεδαφίζονται την ερχόμενη εβδομάδα οι παλαιές αποθήκες στο κεντρικό λιμάνι. Καταπλέει σε λίγη ώρα στο λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ. Προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους κρίθηκαν 7 ακόμη κατηγορούμενοι για την υπόθεση της διακίνησης ναρκωτικών. Γενική συνέλευση πραγματοποιεί το πρωί στο 6ο Λύκειο η ΕΛΜΕ Καβάλας. Εξ αυτού του λόγου δεν λειτουργούν σήμερα στο Ν. Καβάλας Γυμνάσια και Λύκεια. Μια ακόμη ενημέρωση του προσωπικού για την αντιμετώπιση περιστατικού με τον ιό Έμπολα έγινε χθες στο Νοσοκομείο. Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου ενέκρινε χθες τον ισολογισμό του Δήμου για το 2013.

 

Σύλλογοι-σωματεία- φορείς από την Καβάλα δηλώνουν συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που θα γίνει στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη. Μία ακόμη δίκη ναυτεργατών γίνεται στη Θάσο την προσεχή Δευτέρα 27 Οκτώβρη. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κατέθεσε ερώτηση για την πορεία του οικονομικού ελέγχου στο παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Δράμας. Προετοιμάζεται η παρέλαση της ερχόμενης Τρίτης που από πλευράς συμμετοχών θα είναι ακριβώς ίδια με την προηγούμενη. Στην Δράμα θα βρίσκεται το Σάββατο ο Πάνος Σκουρλέτης. Συνεχίζει τον εθελοντικό καθαρισμό στο Περιγιάλι ο σύλλογος κατοίκων της περιοχής. Εθελοντική αιμοδοσία δημοσίων υπαλλήλων στο Αμφιθέατρο την Τετάρτη 5 Νοέμβρη. Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα  οι συλλογές Καλοταράνη.

 

Σήμερα το απόγευμα παρουσιάζεται σε εκδήλωση το βιβλίο του Φίλιππου Προέδρου. Στο Λύκειο των Ελληνίδων ομιλία το απόγευμα για τις παραδοσιακές φορεσιές Μακεδονίας Θράκης. Τον Νοέμβρη ή το αργότερο τον Δεκέμβρη εκλογές για νέα διοίκηση στη Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

 

Εκτός έδρας με τον Αετό αγωνίζεται στις 5 το απόγευμα η Ένωση, στο εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής. Ρεπό είχαν χθες οι παίκτες του ΑΟΚ. Στηρίζει τον προπονητή της ομάδας Στέλιο Ιγνατιάδη η διοίκηση του Άρη Ακροποτάμου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης