ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Εν μέσω φημών σύμφωνα με τις οποίες τα δεδομένα αλλάζουν αφού η τρίτη εταιρία δεν θα έρθει, συνεδριάζει το πρωί της Παρασκευής στη Νάξο το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών. Στάση αναμονής κρατά το Λιμεναρχείο Καβάλας, στο οποίο ως χθες δεν κατατέθηκαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας που αφορούν το αμφίδρομο φέρι μποτ «Στέλιος Φιλιάγκος». Το μεσημέρι καταπλέει στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο «Luis Cristal» που μεταφέρει 500 επιβάτες, οι περισσότεροι έλληνες. Έλεγχο στο κρουαζιερόπλοιο θα κάνει αμέσως μετά την άφιξη του στο λιμάνι η Δ. Υγείας της Π.Ε. Καβάλας.Σήμερα η ίδια υπηρεσία θα κάνει ανακοινώσεις για το νερό της Νέας Περάμου και της Νικήσιανης. Μάθημα αρχίζουν από σήμερα ως και την Παρασκευή οι μαθητές του ΕΠΑΛ Χρυσούπολης για την αναπλήρωση χαμένων διδακτικών ωρών λόγω κατάληψης το περασμένο Φθινόπωρο. Αντιδρά η ΕΛΜΕ Καβάλας που κήρυξε στάση εργασίας από τις 11 ως τη 1. Νωρίτερα το πρωί στάση εργασίας της ΟΛΜΕ. Συνταξιούχος κάτοικος Καβάλας αναζητά το αυτοκίνητο του- λευκό Nissan Sunny- που άγνωστοι έκλεψαν στη συνοικία του Άη Γιάννη που ήταν παρκαρισμένο το Πάσχα.

Επισκέψεις στα ΚΑΠΗ αρχίζει το πρωί ο Κωστής Σιμιτσής. Στα ΚΑΠΗ περιοδεύει από χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Εμμέσως πλην σαφώς ανακοινώθηκε χθες η υποψηφιότητα του Κώστα Παπακωνσταντίνου με τον Βαγγέλη Παππά. Στις τράπεζες θα περιοδεύσει το πρωί ο Χρήστος Ποτόλιας. Και ο Άρης Γιαννακίδης έκανε πρόταση συνεργασίας στον Βασίλη Λιόγκα. Συνέντευξη τύπου όπου παρουσίασαν 10 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους έδωσαν χθες οι Βασίλης Τραϊφόρος- Νίκος Τσουμπάκης. Το Λιμεναρχείο επισκέφθηκε χθες ο Άρης Βέρρος. Εκλογικό κέντρο του ίδιου συνδυασμού λειτουργεί στη πλατεία Καπνεργάτη.

Στις 6 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο πραγματοποιείται μία ακόμη σύσκεψη φορέων και υποψηφίων με θέμα τον αγωγό ΤΑΡ. Πρόθεση των διοργανωτών είναι η έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος για την αλλαγή της όδευσης. Σε εκπαίδευση 52 ωρών καλεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία 8 εθελοντικές ομάδες στη Καβάλα και τη Θάσο εν όψει της περιόδου πυροπροστασίας. Στο Ιμαρέτ και στον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων γίνεται από την Παρασκευή ως την Κυριακή ένας ακόμη διαγωνισμός εικονικής δίκης. Στη Κεραμωτή και στο Δέλτα του Νέστου έγιναν πριν το Πάσχα οι πρώτοι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών. Μεταξύ Καβάλας και Θεσσαλονίκης- στην παλαιά εθνική οδό- συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκε ηρωίνη 270 γραμμαρίων.

Με εκδήλωση στις 11 σήμερα το πρωί στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» η ΧΧ Μεραρχίας τιμά τον προστάτη του στρατού ξηράς Άγιο Γεώργιο. Το απόγευμα εκδήλωση στο στέκι Σήματα Καπνού για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Αύριο συνεδριάζει η διοίκηση της Φουτμπολ Λιγκ, σε αυτή θα παραστεί εκπρόσωπος του ΑΟΚ ο Βλάσης Τσάκας. Την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης με τον Κόροιβο ζητά η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Αγώνες στίβου για να τιμηθεί ο Στέφανος Καράμπελας θα γίνουν το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη».

 

Διαβάστε επίσης