• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΓΕΝΑΡΗ 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΓΕΝΑΡΗ 2013

Ούτε χθες κατάφεραν να συμφωνήσουν ΒΦΛ και ΔΕΠΑ με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται και σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΔΕΠΑ ζητά άμεσα 4 εκ ευρώ, η ΒΦΛ απαντά με καταβολή των χρημάτων αυτών σε δύο δόσεις εντός 20 ημερών. Όσο η συμφωνία δεν «κλείνει» οι ανησυχίες παραμένουν. Παρακολουθούν το θέμα τόσο οι βουλευτές της Καβάλας όσο και το σωματείο των εργαζομένων. «Η τιμή του νερού θα μειωθεί» είπε χθες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Χρήστος Τσοχαταρίδης που παρέπεμψε στην αυριανή συνεδρίαση της διοίκησης της επιχείρησης. Όπως φαίνεται για τους καταναλωτές στην πόλη της Καβάλας η μείωση θα είναι περίπου 2%. Για την ΔΕΥΑΚ δίνει το πρωί συνέντευξη τύπου ο πρώην Δήμαρχος Στάθης Εριφυλλίδης. Με χθεσινές του δηλώσεις ο Θόδωρος Καλλιοντζής αναλαμβάνει μόνο την πολιτική ευθύνη για το θέμα των εκδηλώσεων που ανέλαβε να υλοποιήσει η Σοφία Μπουδακίδου. Η δημοσιογράφος από την Δράμα ενώ κλήθηκε απέφυγε να δώσει απαντήσεις στον Οικονομικό Επιθεωρητή που συνέταξε το πόρισμα γύρω από την ίδια υπόθεση. Αναχωρούν σήμερα το πρωί για την Κωνσταντινούπολη ξενοδόχοι, επαγγελματίες του τουρισμού και εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου. Θα προβάλλουν τον Νομό Καβάλας στην μεγάλη τουριστική έκθεση ΕΜΙΤΤ 2013 που αρχίζει αύριο.

 

Διαμαρτυρία έξω από το Διοικητήριο για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης θα κάνουν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι της Λαϊκής Επιτροπής Καβάλας. Το μεσημέρι συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Το απόγευμα εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για την εξωτερική πολιτική του κόμματος. Θα μιλήσει ο Κώστας Ήσυχος. Συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Χθες στην Κομοτηνή συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή. Με αφορμή την εκδήλωση της Παρασκευής με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Νάσος Μητρόπουλος δίνει σήμερα συνέντευξη τύπου. 66χρονος κάτοικος του Δήμου Παγγαίου συνελήφθη χθες το πρωί έξω από το σπίτι του για κατοχή 125 γραμμαρίων χασίς. Ελεύθερος ,αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε χθες ο 77χρονος κάτοικος Πλατανοτόπου που την Κυριακή πυροβόλησε σκύλο επειδή τον ενοχλούσε. Αύριο συνεδριάζει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Θα αποφασίσει εκλογές που θα γίνουν στα μέσα Μαρτίου. Ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ και ο πρόεδρος του σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί επισκέφθηκαν χθες εθιμοτυπικά τον νέο αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας.

 

Παρουσία του Δημάρχου Καβάλας και δημοτικών συμβούλων κόπηκαν χθες βασιλόπιτες στα περισσότερα ΚΑΠΗ του Δήμου. Ημερίδα για την αντισεισμική προστασία για εκπαιδευτικούς δημοτικών σχολείων θα γίνει στην Καβάλα στις 20 Φεβρουαρίου. Το Σάββατο 9 ή την Κυριακή 10 Μαρτίου θα γίνει στην Καβάλα η 8η Αλφαβητοπαρέλαση. Μάλλον θα συμμετάσχουν σε αυτήν τα δημοτικά σχολεία Ζυγού κι Αμυγδαλεώνα. Την Κυριακή κόβει την πίτα της η Διασωστική Ομάδα Καβάλας. Η εκδήλωση θα γίνει στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου, στην Παιδόπολη. Το απόγευμα εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Καβάλας.

 

Χρήματα για τα έξοδα του ΑΟΚ ψάχνει η διοίκηση. Σκέψεις για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών με ακριβά συμβόλαια. Προωθούνται στην επαγγελματική ομάδα τρεις παίκτες από την Κ20. Χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό. Το απόγευμα κόβει την πίτα του ο ΣΦΑΟΚ. Στο Ισραήλ βρίσκεται από χθες η Ένωση, σήμερα παίζει εκεί για την Βαλκανική Λίγκα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης