• 16 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

Δεν έγινε δεκτή χθες βράδυ στην Βουλή η τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ από την ΑΜΘ για τον συμψηφισμό της απλήρωτης επιδότησης εργασίας του 2010. Στην ομιλία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης ούτε καν αναφέρθηκε στην πρόταση, νωρίτερα χθες το πρωί ο Γ. Γ. του ίδιου υπουργείου χαρακτήρισε την τροπολογία δίκαιη αλλά την απέρριψε επειδή δεν έχει σχέση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

 

Το αργότερο τον Φεβρουάριο θα αρχίσει να λειτουργεί τμηματικά στο παλιό κτίριο των ΚΑΤΕΕ η Ανοιχτή Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ι. Μητρόπολης. Μέχρι τότε θα έχει επιλεγεί το προσωπικό μέσα από έναν μεγάλο όγκο αιτήσεων που ήδη κατατέθηκαν. Τουριστική προβολή της Καβάλας σε εκθέσεις στην Κωνσταντινούπολη τον Γενάρη και στη Βομβάη τον Φεβρουάριο περιλαμβάνει το σχέδιο της Δημωφέλειας. Άδικα κινητοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι Λιμεναρχείο και Αστυνομία. Αυτό που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στο λιμανάκι των Σφαγείων δεν ήταν ανθρώπινο κρανίο αλλά μάσκα. Πέτυχε η χθεσινή εκδήλωση της Π.Ε. Καβάλας στους πεζόδρομους. Στόχο είχε να επηρεάσει θετικά το κοινό για την εθελοντική αιμοδοσία. Σήμερα οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου τραγουδούν τα κάλαντα, τα χρήματα που συγκεντρώνουν θα δώσουν στις απλήρωτες καθαρίστριες των σχολείων του Δήμου Καβάλας.

 

Αποχωρεί από το Νοσοκομείο Καβάλας ο Χρήστος Κοπατσάρης, σήμερα δίνει συνέντευξη τύπου. Με 19 θέματα συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Το μεσημέρι συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Ομόφωνες αποφάσεις στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του ΔΚ. Λαϊκή αγορά σήμερα στην πόλη μας. Αύριο στην Ελευθερούπολη. Διανομή τροφίμων έγινε χθες και από την Μητρόπολη και από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Άγνωστο πότε θα μοιραστούν τρόφιμα για το πρόγραμμα της Επισιτιστικής Βοήθειας. Υπέρ της διατήρησης της γραμμής του Πρίνου τάσσεται η Θασιακή Ένωση που έστειλε επιστολή στον κ. Θοδωρή Δρίτσα. Σύσκεψη γίνεται το μεσημέρι στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου για θέματα αγροτικού τομέα. Αύριο η δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου οργανώνει εορταστική εκδήλωση στην Πλατεία Καπνεργάτη.

 

Στις 9 το βράδυ στο Όσκαρ εκδήλωση με την Φιλαρμονική της Καβάλας και των Φιλίππων. Το μεσημέρι η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου. Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Egnatia Aviation στην οδό Τενέδου. Κλειστό θα είναι αύριο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το μουσείο του συλλόγου Μικρασιατών. Συνοικιακοί σύλλογοι τραγούδησαν τα κάλαντα χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης.

 

Με τον Παναθηναϊκο στην Αθήνα παίζει σήμερα η Ένωση. Ταξίδεψε στην πρωτεύουσα με απουσίες. Έφυγε από τον ΑΟΚ ο Σάκης Κανούλας. Θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις παικτών. Στασιμότητα στο θέμα πρόσληψης νέου προπονητή. Το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμίτσας εκδήλωση του γυναικείου βόλεϊ.

Διαβάστε επίσης