ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΗ 2014

Συνελήφθη χθες στην Πτολεμαΐδα 39χρονος επειδή σε υπολογιστή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο 39χρονος ήταν φιλοξενούμενος σε σπίτι στην Καβάλα από το οποίο έφυγε βιαστικά, αφήνοντας διάφορα προσωπικά είδη μεταξύ των οποίων και τον υπολογιστή με το υλικό παιδικής πορνογραφίας. Σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Καβάλας. Η Α.Δ. Καβάλας συνέλαβε χθες 37χρονο επειδή αποπειράθηκε να κάνει διαρρήξεις σε διαμερίσματα πολυκατοικιών στο κέντρο της πόλης. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Φλώρινας για παρόμοια δράση. Στις 4 Αυγούστου θα δικαστεί στο Αυτόφωρο η δίκη για το ελληνοτουρκικό επεισόδιο στα διόδια της Μουσθένης. Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις οδηγοί αυτοκινήτων. Επιστολή διαμαρτυρίας συμπολίτη δημοσιεύει σήμερα η Πρωϊνή για τα κυκλοφοριακά δεδομένα στις οδούς Λάμπρου Κατσώνη και Πιπίνου. Αυξημένη είναι η κίνηση στο λιμάνι της Καβάλας τόσο για Θάσο όσο και για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της Ενεργειακής Αιγαίου Μαθιός Ρήγας θα ανακοινώσει στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρίας για τους επόμενους μήνες.

Νέα συγκέντρωση συμπαράστασης για τον λαό της Παλαιστίνης οργανώνεται το απόγευμα στην παραλία, αυτή τη φορά από το ΚΚΕ και τη ΚΝΕ. Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύουν αύριο στα αμπέλια του πρώην Δήμου Ελευθερών όπου υπάρχει πρόβλημα με τον περονόσπορο. Διακοπή υδροδότησης ανακοίνωσε για σήμερα το πρωί η ΔΕΥΑΚ λόγω τεχνικών έργων. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι το κέντρο, η συνοικία Αγίου Γεωργίου, Παναγία, Άγιος Ιωάννης, Αγία Βαρβάρα. Βάση διαφόρων πληροφοριών από την Αθήνα το τουριστικό πρακτορείο TUI από την Γερμανία επανέρχεται στη Θάσο από το Καλοκαίρι του 2015. Σε απολογία καλεί τον Δήμο Καβάλας το Λιμεναρχείο επειδή μετά από έλεγχο η σωστική λέμβος στην ακτή Περιγιαλίου δεν έχει το προβλεπόμενο πορτοκαλί χρώμα!

Αρχίζει στις 7 το απόγευμα στο Φρούριο το φεστιβάλ «Φτου και παίζει» που οργανώνει ως την Κυριακή η Δημωφέλεια. Το βράδυ εκδήλωση του συλλόγου Αίσωπος στο καφέ μπαρ μετά τις 10. Συνεχίζεται στο Όσκαρ σήμερα το φεστιβάλ Παπαϊωάννου, η σημερινή εκδήλωση αφορά τους μουσικούς Παπαθανασίου και Χάρδα. Το βράδυ παραδοσιακό γλέντι στην Ν. Ηρακλίτσα από την αδελφότητα απανταχού Ηρακλιτσιανών. Εγκαινιάστηκε χθες η έκθεση φωτογραφίας με θέμα την εθνική φρουρά της Κύπρου. Η έκθεση είναι ανοιχτή πρωί απόγευμα ως την Παρασκευή στη ΛΑΦ Καβάλας.

Συνέντευξη τύπου δίνει το απόγευμα η νέα διοίκηση του ΑΟΚ αποτελούμενη από εκπροσώπους των παλαιμάχων και του ερασιτέχνη. Στήριξη στη προσπάθεια υποσχέθηκαν χθες οι τοπικοί φορείς, στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε το απόγευμα στο Δημαρχείο. Ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος συμφώνησε με τον ΑΟΚ, επιστρέφει ο Μπρατσιάνη. Αποχωρεί από την ομάδα ο προπονητής Σάκης Τσιρονίδης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης