ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Ο καλός καιρός που επικράτησε χθες σε όλο το Νομό Καβάλας βοήθησε για την πραγματοποίηση πετυχημένων εκδηλώσεων, αφιερωμένες στην εθνική γιορτή της επανάστασης του 1821. Στην Καβάλα την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου. Στο Ζυγό υπήρξε παρουσία αστυνομικής δύναμης επειδή τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν φήμες για επεισόδια επειδή η σημαιοφόρος του Δημοτικού Σχολείου του χωριού κατάγονταν από την Αλβανία. Τελικά οι εκδηλώσεις έγιναν και στο Ζυγό χωρίς προβλήματα. Σε απεργιακή κινητοποίηση διαρκείας οδηγούνται από σήμερα οι φαρμακοποιοί. Στην Αθήνα η πρόεδρος του τοπικού συλλόγου, δύο μόνο εφημερεύοντα φαρμακεία στο χερσαίο τμήμα του νομού κι ένα στη Θάσο. Στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο μπορούν να καταθέσουν το ενδιαφέρον τους για την αξιοποίηση του Διόνυσου επιχειρηματίες. Είναι η τρίτη προσπάθεια του Δήμου Καβάλας να βρει επενδυτή για το συγκεκριμένο ακίνητο. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το τοπίο για τους 15 σχολικούς φύλακες της Καβάλας που κινδυνεύουν με απόλυση. Συνεδριάζει το μεσημέρι η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας.

 

Ο Νίκος Ξανθόπουλος και οι συνεργάτες του είναι πολύ πιθανό να ενταχθούν στον συνδυασμό της Δήμητρας Τσανάκα. Η κ. Τσανάκα ανακοίνωσε την Δευτέρα το όνομα του συνδυασμού κι 70 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Την ερχόμενη εβδομάδα η πρώτη εκδήλωση του Κωστή Σιμιτσή. Το απόγευμα στον Γαλαξία εκδήλωση για την αγορά του Μάκη Παπαδόπουλου. 9 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Σήμερα ανακοινώνονται λεπτομέρειες για τα περιφερειακά ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το πρωί συνέντευξη τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ανεργία, το απόγευμα εκδήλωση του ΚΚΕ για την αγορά.

 

Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας θα περιμένει απαντήσεις από τους διευθυντές των σχολείων σχετικά με την αυτοαξιολόγηση μέχρι το τέλος Μαΐου, δήλωσε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Γιώργος Κουράκος. Τον Εισαγγελέα επισκέφθηκε η ΕΛΜΕ Καβάλας και διαμαρτυρήθηκε για τους αντικαπνιστικούς ελέγχους στα σχολεία παρουσία αστυνομίας. Ανακοίνωση για την γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου την Δευτέρα εξέδωσε η ΠΑΣΕΒΕ. Ζητά συμμετοχή των εμπόρων στη διαδικασία ώστε να μην αλλάξει η προηγούμενη απόφαση για τις Κυριακές.

 

Το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Νίκου Κούτρα. Ο μαθητής του δημοτικού ωδείου Φίλιππος Μανωλούδης κέρδισε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα Τεχνοθέατρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσούπολης θα παρουσιάσει και στην Καβάλα την θεατρική παράσταση «Η κληρονομιά».

 

«Το ματς του Σαββάτου στο Λαγκαδά είναι το δυσκολότερο της χρονιάς» δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης Γιάννης Τζήμας. Δεν υπάρχουν νεότερα από τον ΑΟΚ παρά μόνο σενάρια διοικητικής αλλαγής. Σήμερα ο Αετός Ορφανού υποδέχεται τον Αστέρα Καλλιφύτου για το κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων.

 

Διαβάστε επίσης