ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΗ 2014

Κρίσιμη γενική συνέλευση πραγματοποιούν στις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ, οι οποίοι ήταν και παραμένουν απλήρωτοι. Πιθανή απόφαση για έναρξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων. Προχθές πληρώθηκαν έναντι οι «εργολαβικοί» εργαζόμενοι. Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η πολύωρη διαδικασία ελέγχου των ψηφοδελτίων των εκλογών της πρώτης Κυριακής στο Δήμο Παγγαίου από τον συνδυασμό Φιλόσογλου και τον συνδυασμό Αναστασιάδη. «Κάτι βρήκα αλλά το θέμα είναι και πολιτικό» είπε ο κ. Φιλόσογλου. Έχει περιθώριο να καταθέσει ένσταση ως το Σάββατο. Σήμερα στο Πρωτοδικείο για το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής ο συνδυασμός του Βασίλη Ξουλόγη. Ματαιώθηκε και η χθεσινή επιμορφωτική διαδικασία διευθυντών σχολείων με θέμα την αξιολόγηση. Επόμενη διαμαρτυρία εκπαιδευτικών για τον ίδιο λόγο 5 και 6 Ιουνίου στο Πολυκλαδικό. Υποβαθμίζεται ο ρόλος του Αστυνομικού Διευθυντή αφού με την εφαρμογή του νέου οργανογράμματος της ΕΛ.ΑΣ. το τμήμα Ασφαλείας αναφέρεται απευθείας στη Κομοτηνή.

Αρχές Ιουνίου θα συνεδριάσει στην Αθήνα η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων προκειμένου να εντάξει στη διαδικασία «φαστ τρακ» την πρόταση της ΔΕΠΑ για το πλωτό LNG στον κόλπο της Καβάλας. Σε 10 εξεταστικά κέντρα αρχίζουν το πρωί με το μάθημα της έκθεσης οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους απόφοιτους Λυκείων του Νομού. Στις 6 Ιουνίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στην πόλη μας. Ενοχλούνται από τα κουνούπια κάτοικοι του Βύρωνα. Συνεργασία και συγκεκριμένες πληροφορίες για εστίες κουνουπιών ζητά η αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας. Ημερίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποιείται το πρωί στην πόλη μας. Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας.

Ανακοινώσεις με ευχαριστίες για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέδωσαν χθες οι Θόδωρος Μαρκόπουλος, Αρχέλαος Γρανάς, Πέτρος Πετρόπουλος, Μαρία Κλωνάρη, συντονιστική επιτροπή Καβάλας του κόμματος «Το Ποτάμι». Δεν θα συμμετάσχει στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας ο Λάζαρος Τσαταλμπασίδης, όπως ο ίδιος εξήγησε χθες. Τρεις τουλάχιστον υποψήφιοι της Δήμητρας Τσανάκα ετοιμάζονται να κάνουν έλεγχο στα ψηφοδέλτια των εκλογών της πρώτης Κυριακής. Χθες η νέα Δήμαρχος ενημερώθηκε για τη λειτουργία του κλειστού Κολυμβητηρίου.

Το απόγευμα εκδήλωση για τον διετή απολογισμό λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου- Ιατρείου. Την ίδια περίπου ώρα παρουσιάζεται στην Δ. Καπναποθήκη ντοκιμαντέρ για την Καβάλα του καπνού του Γιάννη Καπάϊου. Στην Καβάλα θα βρίσκονται αύριο τρεις εκπρόσωποι της αεροπορικής ομάδας από τη Σαουδική Αραβία η οποία σκοπεύει να συμμετάσχει στο φετινό αεροπορικό σόου. Κυκλοφόρησε το 15ο τεύχος της εφημερίδας του συλλόγου Μικρασιατών.

Αποστάσεις από τα σενάρια που τον συνδέουν με τα διοικητικά του ΑΟΚ παίρνει με δηλώσεις του ο Νίκος Καραγεωργίου. Σύμφωνα με τον Γιώργο Γραμμένο 1 με 10 Ιουνίου ο ερασιτέχνης θα περιμένει προτάσεις όσων ενδιαφέρονται για την ομάδα. Σήμερα ο Κεραυνός Πέρνης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ίασμο.

Διαβάστε επίσης